Μάθε να καταλαβαίνεις πότε ένα πρόσωπο ενδιαφέρεται ερωτικά για σένα, παρατηρώντας τις παρακάτω συμπεριφορές


Τις περισσότερες φορές, το flirting είναι προφανές. Τι γίνεται όμως όταν δεν μπορείς να διακρίνεις αν εκείνο το άτομο που σου αρέσει κι εσένα σε φλερτάρει ή είναι απλά καλό απέναντί σου; Το Platform έχει όλες τις απαντήσεις, ώστε να καταλάβεις τις προθέσεις του/της!

Αν το άτομο που σε ενδιαφέρει συμπεριφέρεται κατ΄ αυτόν τον τρόπο, τότε δεν υπάρχει αμφιβολία ότι φλερτάρει μαζί σου!

Βρίσκεται πάντα κοντά σου

Όταν είστε έξω με παρέα θα κάτσει πάντα όσο πιο κοντά γίνεται στο τραπέζι, ενώ στα πάρτι με ένα μαγικό τρόπο στέκεται πάντα σε απόσταση αναπνοής από εσένα. Και βρίσκει φυσικά τρόπους να σε ακουμπάει απαλά με την πρώτη ευκαιρία που επικοινωνείτε μεταξύ σας.

Ενθουσιάζεται όταν ανακαλύπτει κοινά σας ενδιαφέροντα

Στο άκουσμα ότι περνάτε και οι δύο τον χρόνο σας διαβάζοντας ή ότι έχετε ένα κοινό αγαπημένο συγκρότημα, αδυνατεί να συγκρατήσει τον ενθουσιασμό του/της. Γιατί του/της έχεις κλέψει την καρδιά και σκέφτεται όλα τα ωραία πράγματα που θα μπορούσατε να κάνετε μαζί αν γίνετε κάποτε ζευγάρι.

Βγαίνει από τον δρόμο του/της για να σου μιλήσει

Μπορεί να σε πετύχει στον δρόμο όταν σας χωρίζει μια ολόκληρη λεωφόρος κι όμως θα κάνει τα πάντα για να έρθει να σε χαιρετήσει και να μιλήσετε για λίγο. Το ίδιο και σε μια συναυλία, που θα κατέβει από τον εξώστη για να περάσει όλο το βράδυ δίπλα σου.

Χαμηλώνει τη φωνή του/της όταν σου μιλάει

Δεν υπάρχει τίποτα πιο προφανές όταν εκείνος ή εκείνη σε φλερτάρει, από αυτό το ήπιο χαμήλωμα της φωνής που τον/την αναγκάζει να έρθει πιο κοντά σου για να σου μιλήσει στο αυτί.

Σε πειράζει χωρίς να γίνεται αγενής

Τα μικροπειράγματα πάνε μαζί με το φλερτ κι αν εκείνος ή εκείνη το συνηθίζει, τότε μάλλον τον/την ενδιαφέρεις πραγματικά.

Χαμογελά πάντοτε όταν είναι κοντά σου

Το ερωτικό ενδιαφέρον για σένα σχηματίζει ένα χαμόγελο στο πρόσωπό του/της κάθε φορά που σε βλέπει στον χώρο.

Τον/την πιάνεις να σε κοιτά

Είτε είναι στην άλλη άκρη του χώρου, είτε σε κοντινή απόσταση από εσένα, δεν μπορεί να σταματήσει να σε κοιτά. Και δεν κρύβεται καν.

Πετάει υπονοούμενα ως προς το ότι είναι single

Ώστε να εμπεδώσεις ότι θα ήθελε εσύ να είσαι το επόμενο dating material για εκείνον/-ή!