Να πώς θα καταλάβεις ότι βρίσκεστε στο σωστό timing για να πεις την πολυπόθητη φράση


Όλες οι συμβουλές που χρειάζεσαι για να καταλάβεις αν βρίσκεστε στο σωστό timing στη σχέση σας ώστε να εκφράσεις τα συναισθήματα της αγάπης σου.

Έχετε περάσει κάτι μεγάλο μαζί, που σας έφερε ακόμη πιο κοντά

Δεν χρειάζεται απαραίτητα να είναι ένα τραυματικό γεγονός, αλλά μια έντονη και σημαντική εμπειρία η οποία μπορεί να λειτουργήσει ως ένα τεστ για τη σχέση σας. Ο κόσμος αντιδρά στο πένθος, το stress, τη χαρά και τα σημαντικά γεγονότα εν γένει με πολλούς διαφορετικούς τρόπους κι αν το κοινό σας βίωμα σας έχει φέρει μόνο πιο κοντά, τότε είναι καιρός να πεις το «σ’ αγαπώ».

Έχει αποδείξει ότι είναι άνθρωπος εμπιστοσύνης

Δεν μπορείς να αγαπάς έναν άνθρωπο που δεν εμπιστεύεσαι. Γι’ αυτό σκέψου καλά: ισχύει αυτό στην περίπτωσή σας; Αν ναι, τότε το «σ’ αγαπώ» εφόσον το νιώθεις είναι έτοιμο να εκφραστεί ρητά.

Νιώθεις απόλυτα άνετα και ο εαυτός σου μαζί του/της

Η αληθινή αγάπη βρίσκεται στο πρόσωπο ανθρώπων που μας αποδέχονται ακριβώς όπως είμαστε. Αν λοιπόν δίπλα του/της εσύ μπορείς να νιώθεις διαρκώς άνετα και ο εαυτός σου, η σχέση σας είναι χτισμένη σε γερά θεμέλια και έτοιμη για το επόμενο βήμα, αυτό του «σ’ αγαπώ».

Μπορείς να δεις ένα κοινό μέλλον

Δεν μιλάμε για γάμους και παιδιά απαραίτητα, αλλά για ένα μέλλον στο οποίο σε 2-3 χρόνια από τώρα θα διατηρείτε μαζί μια όμορφη, αρμονική σχέση αγάπης και κατανόησης. Αν αυτό είναι κάτι που μπορείς να κάνεις εικόνα χωρίς αμφιβολίες και ενδοιασμούς, τότε το «σ’ αγαπώ» μπορεί να εκφραστεί.

Νιώθεις ότι θα σκάσεις αν δεν το πεις σύντομα

Ακόμα κι αν υπάρχουν αμφιβολίες και δεν έχετε «τικάρει» ακόμα όλα τα κουτάκια, πολλές φορές το ένστικτό μας είναι αλάνθαστο. Αν λοιπόν νιώθεις την ανάγκη να πεις «σ’ αγαπώ», τότε πρέπει να το κάνεις πράξη!