Τι μπορεί να συμβαίνει όταν παρά το ότι μιλάτε με μηνύματα εκείνος/-η δεν επιδιώκει ποτέ πραγματικά να συνεχιστεί η κουβέντα;


Τί μπορεί να συμβαίνει όταν παρά το ότι μιλάτε με μηνύματα εκείνος/-η δεν επιδιώκει ποτέ πραγματικά να συνεχιστεί η κουβέντα; Τί συμβαίνει εδώ; Ενδιαφέρετε για εσένα, ή απλά έχεις παρεξηγήσει τα πράγματα; Διάβασε εδώ τι μπορεί να τρέχει!

Είναι απλά κακός/-ή στο texting

Προτού βγάλεις γρήγορα συμπεράσματα, σκέψου το απλούστατο ενδεχόμενο του να είναι απλά φρικτός/-ή στο texting και να μην θέλει να εκτεθεί!

Του/της αρέσει να μιλάτε, αλλά…

Μερικές φορές, του/της αρέσει να μιλάτε όμως στην πραγματικότητα δεν ψήνεται για κάτι παραπάνω. Γι’ αυτό το αφήνει σε αυτό το επίπεδο.

Νομίζει ότι έτσι θέλεις κι εσύ να επικοινωνείτε

Μένει στο επίπεδο της τυπικότητας χωρίς να επιδιώκει κάτι παραπάνω, απλά και μόνο επειδή νομίζει ότι κι εσύ αναζητάς αυτό. Μήπως να δώσεις ένα hint παραπάνω;

Προσπαθεί να δει τι θέλει

Δεν είσαι ο μόνος άνθρωπος με τον οποίο μιλά αυτό το διάστημα και προσπαθεί σιγά σιγά να ξεκαθαρίσει τι θέλει. Έχει συμβεί σε όλους μας!

Το παίζει δύσκολος/-η

Υπάρχουν και οι παιδιάστικες συμπεριφορές και αυτή είναι μια κλασική περίπτωση!

Βαριέται

Περνά όλη την ημέρα μπροστά από μια οθόνη λόγω δουλειάς, οπότε το να του/της στέλνεις κι εσύ είναι κάτι με το οποίο δεν έχει κουράγιο να ασχοληθεί. Επιδίωξε λοιπόν άλλου τύπου επικοινωνία.

Λαμβάνει απλά ένα ego boost από τα μηνύματά σας

Ο μόνος λόγος για τον οποίο μιλάτε είναι επειδή από τα μηνύματά σας λαμβάνει το ego boost που έχει ανάγκη. Στην πραγματικότητα δεν θέλει τίποτα παραπάνω, γι’ αυτό δώσε τέλος όσο είναι νωρίς ώστε να μην πληγωθείς.