Αισθάνεσαι ότι δεν έχεις αφήσει τίποτα που δεν έχει ειπωθεί στο texting; Τότε πάρε ιδέες από εμάς!


Δεν υπάρχει τίποτα πιο αγχωτικό από το να μιλάς με το άτομο που σε ενδιαφέρει με μηνύματα και να νιώθεις ότι έχουν εξαντληθεί όλα τα θέματα συζήτησης. Για να μη λήξει άδοξα λοιπόν η κουβέντα σας, πάρε από εμάς ιδέες ως προς το πώς θα πρέπει να κινηθείς για να κρατήσεις τη φλόγα ζωντανή.

Δοκίμασε το κλασικό μήνυμα για καλημέρα

Είναι απλό, είναι κλισέ, αλλά πάντα λειτουργεί. Ένα μήνυμα για καλημέρα αποτελεί το καλύτερο έναυσμα για να ξεκινήσει και πάλι η κουβέντα από εκεί που την αφήσατε, μοιραζόμενοι πληροφορίες για το τί θα κάνετε μέσα στην ημέρα σας. Δείχνει ενδιαφέρον, είναι μια γλυκιά κίνηση και μπορεί να οδηγήσει σύντομα και σε ένα κανόνισμα για καφέ.

Κράτα το χαλαρά

Σε κανέναν δεν αρέσει το love bombing στα μηνύματα, πόσο μάλλον αν μόλις τώρα έχετε αρχίσει να επικοινωνείτε. Μίλα λοιπόν χαλαρά, σαν να μιλάς με έναν καλό σου φίλο ή φίλη και πέτα μικρές, συγκρατημένες κουβέντες στο πιο ρομαντικό κομμάτι. Το texting είναι μόλις η αρχή της μεταξύ σας σχέσης και δεν είναι αυτό που καθορίζει την εξέλιξη των πραγμάτων.

Επένδυσε στο context

Όταν νιώθεις ότι δεν έχεις και φοβερά πράγματα να πεις ώστε να κρατήσεις ζωντανή την κουβέντα, επένδυσε στο context. Τί σημαίνει αυτό; Πολύ απλά χρησιμοποίησε τις γνώσεις που έχεις ως προς τις συνήθειες και τα γούστα του ατόμου που σε  ενδιαφέρει προς όφελός σου. Αν λοιπόν του/της αρέσει το Χ είδος μουσικής, απλά ρίξε ένα hint του τί ακούς αυτή τη στιγμή, που εντελώς τυχαία θα είναι αυτό το είδος. Και δες τον θαυματουργό τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθεί η κουβέντα και θα τον/την κερδίσεις.

Άκου

Μην αγχώνεσαι πάντα ως προς το πώς θα συνεχίσει η κουβέντα, αλλά άκου προσεκτικά όσα σου λέει. Όχι μόνο επειδή έτσι πραγματικά γνωρίζεις το άλλο άτομο, αλλά και γιατί σίγουρα θα σου δοθούν οι πολύτιμες πάσες για τη συνέχεια του texting. 

Πες το με ένα meme

Όσο αστείο κι αν σου φαίνεται, ένα meme μπορεί πάντα να βοηθήσει στις άβολες, ήσυχες στιγμές στο texting και σου δίνει την ευκαιρία να εκφράσεις το χιούμορ σου. Άσε που μέσα από αυτό μπορείς να ρίξεις ένα εκατομμύριο υπονοούμενα χωρίς κόπο.

Μοιράσου ένα μυστικό

Δεν υπάρχει τίποτα πιο intriguing από το να μοιραστείς ένα μυστικό με το άτομο που σου έχει κλέψει την καρδιά, ιδιαίτερα όταν το texting σας γίνεται τις μεταμεσονύκτιες ώρες. Δίνει βάθος στη σχέση σας που αναπτύσσεται μόλις τώρα και έρχεστε πιο κοντά στο άψε σβήσε.