Μήπως έχεις βαρεθεί στη σχέση σου; Δες εδώ όλα όσα πρέπει να αλλάξεις προτού αυτή αποτελέσει παρελθόν.


Είστε καιρό σε σχέση, και παρά το γεγονός ότι αναμφίβολα αγαπιέστε, τα πράγματα είναι πλέον τόσο αναμενόμενα που νιώθεις πολλές φορές ότι βαριέσαι. Δες λοιπόν εδώ όλα όσα πρέπει να αλλάξεις στη σχέση σου, προτού αυτή αποτελέσει παρελθόν μια για πάντα.

Επικοινωνήστε διαφορετικά

Η επικοινωνία είναι το παν κι αν αλλάξετε τους όρους με τους οποίους αυτή γίνεται, τα πράγματα δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα αλλάξουν προς το καλύτερο. Ένα τρυφερό χάδι και ένα μήνυμα για καληνύχτα όταν είστε μακριά ο ένας από τον άλλον, το η δοκιμή του sexting παρότι δεν το συνηθίζετε και τόσα άλλα, μπορούν να συμβάλλουν στο απαραίτητο boost που χρειάζεται η σχέση σας.

Πειραματιστείτε

Όταν νιώθετε ότι βαριέστε και έχετε βολευτεί σε μια σχέση, δοκιμάστε το να πειραματιστείτε με διαφορετικά πράγματα, από το σεξ, μέχρι τις συνήθειές σας ως ζευγάρι. Κάντε ο ένας εκπλήξεις στον άλλο και περάστε καλά τόσο μαζί όσο και χώρια, όταν βρίσκεστε με τους φίλους και τους υπόλοιπους ανθρώπους στη ζωή σας.

Ταξιδέψτε περισσότερο

Τα ταξίδια φέρνουν εγγυημένα νέα πνοή στη ζωή μας, πόσο μάλλον σε μια σχέση που πνέει τα λοίσθια. Δοκιμάστε προορισμούς μακριά από εκεί όπου ζείτε. Η σχέση σας αμέσως θα μοιάζει πολύ πιο ελεύθερη από δεσμεύσεις του περιβάλλοντος και θα ανανεωθεί.

Βγείτε ραντεβού

Δεν έχει σημασία αν είστε μαζί για μήνες ή και χρόνια. Δοκιμάστε να βγείτε ραντεβού μαζί όπως βγαίνατε τον πρώτο καιρό και θα δείτε πόσο θα αναζωογονήσει τη σχέση σας.

Ζητήστε συμβουλές

Τόσο το περιβάλλον μας, όσο και ένας ειδικός, μπορούν πάντα να προσφέρουν χρήσιμες συμβουλές για τη σχέση μας, εμπνέοντάς μας να κάνουμε πράγματα και να πάρουμε αποφάσεις ώστε αυτή να βγει από το μονοπάτι που έχει πάρει.

Ρώτα τον/την σύντροφό σου τι φταίει

Πολλές φορές, ό,τι και να κάνουμε τα πράγματα φαίνεται να μην αλλάζουν. Σε αυτήν την περίπτωση, ρώτα ευθέως τον εαυτό σου αλλά και τον/την σύντροφό σου τι πιστεύουν ότι φταίει για τον δρόμο που έχει πάρει η σχέση σας. Η απάντηση βρίσκεται σίγουρα μέσα σας.