Μερικές απλές κινήσεις για να πάρει το μήνυμα


Όταν αναπτύσσεις συναισθήματα για έναν άνθρωπο, είναι πολύ συχνό το να αγχώνεσαι τόσο ως προς το πώς θα τα κάνεις γνωστά σε αυτόν, όσο και για το πώς θα τα εκλάβει και αν θα προχωρήσει κάτι ερωτικό μεταξύ σας. Συνέχισε να διαβάζεις για να δεις την καλύτερη στρατηγική για να δώσεις στο crush σου να καταλάβει ότι σου αρέσει, χωρίς ωστόσο να γίνει άβολο.

Άλλαξε τη γλώσσα του σώματός σου

Όταν περνάτε χρόνο μαζί, φρόντισε να προσαρμόσεις ανάλογα τη γλώσσα του σώματός σου, η οποία πολλές φορές μπορεί να είναι πολύ πιο εκδηλωτική ακόμη και από μια ευθεία συζήτηση. Το βλέμμα, η στάση του σώματος, τα απαλά (χωρίς φυσικά να είναι παραβιαστικά) αγγίγματα, είναι οι σύμμαχοί σου ώστε να καταλάβει το crush σου ότι το βλέπεις ερωτικά.

Παίξει με υπονοούμενα

Δεν χρειάζεται να είμαστε πάντα ευθείς για να πάρουν όσοι θέλουμε ένα ισχυρό ερωτικό μήνυμα. Παίξε με υπονοούμενα στις κουβέντες που κάνετε, ώστε αντί να πεις εσύ τι νιώθεις, να το καταλάβει κατευθείαν από μόνο του το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Αστειεύσου με την κατάσταση

Όταν όλα νιώθεις ότι δεν λειτουργούν, το χιούμορ ίσως είναι αυτό που θα βοηθήσει την κατάσταση, αν αστειευτείς για παράδειγμα λέγοντας πως κατά πάσα πιθανότητα θα καταλήξετε στο μέλλον μαζί επειδή είστε ολόιδιοι. Πού ξέρεις, μπορεί ένα αθώο αστειάκι να κινήσει τα νήματα.

Εκφράσου με ένα μήνυμα

Αν νιώθεις ότι δεν το ‘χεις με την δια ζώσης επικοινωνία, ένα μήνυμα είναι ο σύμμαχός σου. Εκεί θα μπορέσεις να πεις όλα όσα νιώθεις, χωρίς να σου κοπούν τα πόδια από το άγχος.

Βγείτε μαζί και έχε ένα πλάνο στο μυαλό σου

Αν από την άλλη ανήκεις στους πιο τολμηρούς, απλά κανόνισε να βγείτε παρέα και έχε στο μυαλό σου ένα πλάνο ως προς το πως θα πας την κουβέντα στη σχέση σας.

Μην περιμένεις μεγάλο διάστημα

Η πιο πολύτιμη συμβουλή μας δεν είναι άλλη από το να μην περιμένεις μεγάλο χρονικό διάστημα για να εκφράσεις όσα νιώθεις. Η κατάλληλη στιγμή στο μυαλό μας δεν έρχεται ποτέ, οπότε κινήσου γρήγορα, προτού σε προλάβει κάποιος ή κάποια άλλη.