Δείξε στον player που σε διεκδικεί ποιος έχει το πάνω χέρι!


Υπάρχει άραγε κάτι πιο εκνευριστικό από το να μπλέκεις με έναν τύπο με συμπεριφορά player και μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του; Σίγουρα, οπότε διάβασε εδώ τις συμβουλές μας ώστε, αφού έμπλεξες που έμπλεξες, να παίξεις τουλάχιστον το παιχνίδι του βγαίνοντας εσύ κερδισμένη στο τέλος!

Pixel

Βγες χωρίς αυτόν

Βγάλε ένα εκατομμύριο stories και φωτογραφίες, φόρα ένα τέλειο outfit και βγες με αυτοπεποίθηση έξω με τις φίλες και τους φίλους σου. Δείξε του τι χάνει. Και με απόλυτη βεβαιότητα θα τρέχει από πίσω του.

Παίξτο δύσκολη

Αφού το έχεις καταλάβει ότι έχεις μπλέξει με έναν player, παίξτο κι εσύ δύσκολη. Μέχρι να μπορεί εκείνος να αποδείξει ότι σε βλέπει με σοβαρούς όρους, κάνε τις συναντήσεις σας να είναι δύσκολες και να χρειαστεί να προσπαθήσει πολύ ώστε να συμβούν.

Άστον στο «διαβάστηκε»

Εκεί που σου έχει στείλει ακόμη ένα από τα μηνύματά του και περιμένει να του απαντήσεις, άστον απλώς στο «διαβάστηκε». Και σίγουρα θα σκάσει.

Κάνε την πρώτη κίνηση

Το πιο χαρακτηριστικό στοιχείο ενός player είναι ότι πάντα κάνει την πρώτη κίνηση. Κάνε λοιπόν την ανατροπή διεκδικώντας εσύ αυτό που θες και σίγουρα θα κομπλάρει (προτού φυσικά ενδώσει).

Πειραματίσου

Στην επικοινωνία σας, στα όρια της σχέσης σας, στο σεξ. Αυτό είναι αυτό που κάνει ένας player και αν το κάνεις κι εσύ θα παίζετε με ίσους όρους.

Μάθε τα όριά σου

Βεβαιώσου ότι γνωρίζεις με τι έχεις να κάνεις. Ακούγεται διασκεδαστικό το να «παίξεις» με έναν player, όμως ακριβώς επειδή εκείνος κατέχει τη «γνώση», πρόσεξε πολύ προτού βρεθείς σε καταστάσεις που δεν θα ήθελες, όπως το να παγιδευτείς τελικά στο παιχνίδι του. Θυμήσου ότι όλο αυτό είναι απλώς για να περνάς καλά. Όταν αυτό αλλάξει για εσένα, ίσως πρέπει να εξετάσεις το ενδεχόμενο του να απομακρυνθείς.