Δες με ποιο ζώδιο τα βρίσκεις καλύτερα στο κρεβάτι…


Θες να ανακαλύψεις το ζώδιο με το οποίο λέει το Σύμπαν ότι μπορείς αναμφίβολα να έχεις τις καλύτερες σεξουαλικές εμπειρίες... Ποιος μπορεί πραγματικά, να ανάψει πραγματικά τη φωτιά σου; Διάβασε παρακάτω…

Καρκίνος και Αιγόκερως

Τα αντίθετα έλκονται, είναι αλήθεια, και αυτή είναι σίγουρα η δυναμική πίσω από την ισχυρή σύνδεση αυτού του ζεύγους. Ο Καρκίνος είναι ένας φανταστικός, πνευματώδης, συναισθηματικός ονειροπόλος, ενώ ο Αιγόκερως είναι ένα σκληρό καρύδι! Φιλόδοξοι, σοβαροί, αποφασισμένοι και απλώς ανίκανοι να υποφέρουν από ερωτικά βάσανα ... θα έλεγες ότι ο Καρκίνος θα ήταν εκτός της λίστας τους. Ακριβώς το αντίθετο. Αυτά τα δύο προέρχονται από πολικά άκρα του φάσματος της προσωπικότητας, οπότε βρίσκει το ένα το άλλο εξωτικό και συναρπαστικό. Η ερωτική τους ζωή είναι αρκετά ανεξέλεγκτη, επειδή ξεδιπλώνουν τις φαντασιώσεις που θα δίσταζαν να μοιραστούν με κάποιον που θα έμοιαζε περισσότερο με τον εαυτό τους. Μαζί νιώθουν την άνεση να παραβιάσουν όλους τους κανόνες κι αυτό ανεβάζει στα ύψη την ερωτική ένταση και τη σεξουαλική απόλαυση.

Δίδυμοι & Τοξότης

Ξέρετε εκείνα τα ζευγάρια που θα διστάσετε να προσκαλέσετε οπουδήποτε επειδή δεν φοβούνται Θεό, ξέρουν μόνο να δημιουργούν το χάος και η μανία που τους ακολουθεί δημιουργεί έκρηξη σε όποιο δωμάτιο βρεθούν μαζί... τότε είναι πιθανό να είναι το ζευγάρι που αποτελείται από τον Δίδυμο και τον Τοξότη. Ένα ζευγάρι άγριων ενστίκτων και συγκινήσεων που ωθούν ο ένας τον άλλον σε όλο και πιο τολμηρές αποδράσεις. Πώς είναι η ζωή στο κρεβάτι τους; Πιο ποικίλη κι από ένα κουτί με ζελεδάκια. Εάν είναι εφικτό, θα το κάνουν. Αν είναι τρελό ή επικίνδυνο, θα τους εξιτάρει ακόμα πιο πολύ. Είναι τόσο χαρούμενοι που βρήκαν κάποιον τόσο τολμηρό όσο και ο εαυτός τους, που συχνά εξαφανίζονται στον δικό τους (ερωτικό) κόσμο.

Ταύρος & Σκορπιός

Και τα δύο είναι απίστευτα φυσικά ζώδια που τους αρέσει να κάνουν τα πάντα για να φαίνονται, να ακούγονται, να μυρίζουν, να έχουν γεύση και να αισθάνονται καλά. Μαζί, είναι μια τέλεια καταιγίδα. Στην κρεβατοκάμαρα, η έντονη επιθυμία του Σκορπιού για οικειότητα εκπληρώνεται από την επιθυμία του Ταύρου για παρατεταμένες, αισθησιακές εμπειρίες. Στην πραγματικότητα, είναι σπάνιο αυτό το ζευγάρι να φύγει ποτέ από την κρεβατοκάμαρα (ή αν το κάνουν, πιθανότατα παίρνουν το σεξ μαζί τους)! Ως ζευγάρι, δημιουργούν το είδος των σκηνών σεξ που βλέπετε μόνο στην οθόνη (όχι πορνό, αν και μερικές φορές είναι και λίγο πορνό). Πολύ, hot πράγματα. Αν μπείτε ανάμεσά τους και θα το μετανιώσετε σοβαρά. Οπότε αφήστε τους στην ερωτική «ησυχία» τους.

Κριός & Ζυγός

Ο Κριός αφορά τη δράση αλλά και την ηρεμία. Επίδειξη, κυριαρχία, ερωτική καταιγίδα... με πολλές αστραπές αλλά και μεγάλη διάρκεια. Οι Ζυγοί από την άλλη είναι πολύ πιο εγκεφαλικοί και στοχαστικοί. Θα μπορούσε κάλλιστα να είναι μόνο ο Ζυγός που μπορεί να εξημερώσει το θηρίο που είναι Κριός. Με τη σειρά του, η αποφασιστικότητα και η θετική στάση του Κριού ξεπερνά τις αναποφάσιστες τάσεις του Ζυγού (που τον ταλαιπωρούν με την κυκλοθυμία του και στο σεξ). Μοιάζουν με ένα περίεργο ζευγάρι, και είναι ένα περίεργο ζευγάρι. Όμως αυτή η περίεργη μείξη και ο σεβασμός των δυνατοτήτων του ενός προς του άλλου τους ενώνει μαγνητικά. Και οι δύο ολοκληρώνονται καθώς συμπληρώνουν αυτό που λείπει στον άλλον, οπότε αλληλοσυμπληρώνονται. Και όταν πρόκειται για την κρεβατοκάμαρα, παρέχουν ό,τι ακριβώς χρειάζονται και επιθυμούν από τον άλλον.

Παρθένος και Ιχθύς

Άλλο ένα περίεργο ζευγάρι. Ο Παρθένος είναι ο γειωμένος, ρεαλιστικός και συγκρατημένος πραγματιστής, που έχει τις ρίζες του στην πραγματικότητα και τη λογική. Ο Ιχθύς είναι, ήρωας βγαλμένος από παραμύθι, που ζει στον κόσμο του με τις νεράιδες. Ζει στα σύννεφα. Ωστόσο, μαζί, μαλακώνουν τα άκρα ο ένας του άλλου και συνδέονται με μια κοινή αίσθηση του χιούμορ. Και αφήνουν ο ένας τον άλλον να πάρει το μικρόφωνο.

Σεξουαλική ζωή; Άγρια. Ο Ιχθύς μπορεί να κάνει τον Παρθένο να βγάλει την (αρκετά εντυπωσιακή) πανοπλία του και να απελευθερώσει μια εσωτερική καυτή λάβα που λίγοι θα μαντέψουν ότι υπάρχει. Ο Ιχθύς είναι πάντοτε ικανοποιημένος και χαίρεται που βρήκε μια μυστική πλευρά στον σύντροφό του που κανείς άλλος δεν θα μπορούσε να μαντέψει. Η ικανοποίηση που προσφέρουν ο ένας στον άλλον είναι ένα εκρηκτικό μείγμα χημείας και ηλεκτρισμού πολλών watts.

Λέων & Υδροχόος

Ο Λέων έχει να κάνει με τον «βασιλιά» και δεν του αρέσει να είναι κανείς «καλύτερος» από εκείνον. Λέγοντας αυτό, θέλουν επίσης το «καλύτερο» στο χέρι τους, το οποίο μπορεί ωστόσο να οδηγήσει σε δύσκολες δυναμικές σχέσεων (δηλαδή τεράστιες, φλεγόμενες συρράξεις και ένα ίχνος σπασμένων καρδιών και ονείρων ...). Υπόδειξη: Υδροχόος. Το «καλύτερο» από την άποψη της νοημοσύνης (το οποίο σέβεται πραγματικά ο Λέων) και αρκετά μακρινό / ψυχρό για να μην παρατηρήσει τη φιλόδοξη φύση του Λέοντα. Ο Υδροχόος είναι στον κόσμο του, ενώ ο Λέων απολαμβάνει να κάνει επίδειξη του βασιλικού κύρους του. Σχετικά με την κρεβατοκάμαρα, ο Υδροχόος φέρνει μερικές όμορφες ιδέες στο τραπέζι και ο Λέων έχει τις φυσικές ιδιότητες για να τις κάνει πραγματικότητα - ο εκρηκτικός συνδυασμός τους προσφέρει το πλήρες πακέτο, ικανοποιώντας και τους δύο στο μάξιμουμ.​

Πηγή