Εμφανή σημάδια ακόμα και με την πρώτη ματιά.


Αυτό που θέλουμε όλες οι γυναίκες από έναν άντρα είναι η ασφάλεια. Ό,τι κι αν σημαίνει αυτό για την καθεμία. Όλα περιστρέφονται γύρω από αυτή την ψυχολογική μας ανάγκη.

Τι είναι αυτό όμως που μπορεί να σε ελκύσει σε έναν άντρα τον οποίο βλέπεις για πρώτη φορά και ξέρεις λίγο; Πώς μπορεί να εξασφαλίσεις ότι θα σου χαρίσει την αίσθηση ασφάλειας που τόσο θέλεις;

Υπάρχουν κάποια σημάδια που μπορείς να τα αναγνωρίσεις ακόμα και από τις πρώτες στιγμές μαζί του:

1. Απολαμβάνει τη ζωή του
Όποιο κι αν είναι το κοινωνικό του στάτους, όλα δείχνουν πως αγαπά τη ζωή και απολαμβάνει τις στιγμές, χωρίς να μιζεριάζει.

2. Ξέρει τι θέλει και δεν κάνει παιχνίδια
Δυναμικός, αποφασιστικός, σίγουρος για τον εαυτό του χωρίς να είναι ναρκισσιστής και εγωκεντρικός, παίρνει αυτό που θέλει χωρίς να παίζει με τις γυναίκες.

3. Αποκαλύπτεται αργά αλλά όχι βασανιστικά
Δείχνει ενδιαφέρων αλλά ξέρεις ότι έχεις πολλά ακόμα να μάθεις για αυτόν. Αυτό το μυστήριο σε γοητεύει και σε κάνει να θέλεις να εξερευνήσεις τον κόσμο του.

4. Αρέσει στις φίλες σου
Και στις γυναίκες γενικά. Πόσο τυχερή να τον έχεις μόνο εσύ. Είναι ωραία αίσθηση αυτή. Και αυτό δεν προϋποθέτει ότι είναι ο κούκλος Κεν. Μπορεί απλά να είναι ο σούπερ ενδιαφέρων τύπος.

5. Φροντίζει τον εαυτό του
Γιατί εάν δεν περιποιείται τον εαυτό του, δεν μπορείς να περιμένεις να περιποιείται εσένα. Καλό σημάδι.

6. Έχει κάτι διαφορετικό από τους άλλους
Ντύνεται αλλιώς, μιλάει αλλιώς, σκέφτεται διαφορετικά, πάντως κάτι πάνω του τον κάνει να ξεχωρίζει από το πλήθος.

7. Είναι τρυφερός
Έχει τρόπους, σε αγγίζει απαλά, σου χαϊδεύει τα μαλλιά, και ξέρεις ότι μπορεί να γίνει πολύ wild όταν έρθει η ώρα.

8. Είναι καλός στο σεξ
Αυτό είναι κάτι που όλες θα θέλαμε να ξέρουμε με την πρώτη ματιά. Δυστυχώς δεν γίνεται. Πρέπει πρώτα να το δοκιμάσεις για να αποφανθείς. Πάντως μια σέξινες την έχει στην αύρα του.

Πηγή