Η αστρολογία θα σε βοηθήσει να αποκωδικοποιήσεις τα συναισθήματά του


Στις μέρες μας περισσότερο από ποτέ οι σχέσεις είναι εντελώς μπερδεμένες. Νέοι όροι, νέα όρια και δεν μπορείς να ξέρεις με σιγουριά αν είσαι σε σχέση, αν βρίσκεστε με τον άλλον στην ίδια συναισθηματική σελίδα κι αν βιώνετετον έρωτα, την έλξη και την αγάπη με τον ίδιο τρόπο.

Κάθε άνθρωπος εκφράζει ή βιώνει τα συναισθήματα με διαφορετικό τρόπο. Πόσο μάλλον τον έρωτα που πολλές φορές ταράζει μέσα μας τα νερά τόσο που μας αλλάζει κι ούτε οι ίδιοι δεν αναγνωρίζουμε τη συμπεριφορά ή το τι ακριβώς νιώθουμε. Με τους άντρες μάλιστα που δεν καταφέρνουν πάντα να αναγνωρίσουν τα αισθήματά τους και δυσκολεύονται ακόμα περισσότερο στο να τα εκφράσουν ίσως η αστρολογία να μπορέσει να σου προσφέρει μια βοήθεια.

Να λοιπόν πώς δείχνει κάθε ζώδιο το κατά πόσο είναι ερωτευμένο!

Κριός

Εάν ένας Κριός είναι ερωτευμένος μαζί σου, θα σε κυνηγήσει αδιάκοπα, χωρίς να πάψει να βρίσκει την ευκαιρία να σου δείξει τη στοργή και την τρυφερότητά του ή να αποδείξει ότι είσαι ό,τι επιθυμεί η καρδιάτου. Μπορεί ακόμη και να νιώσειςκάπως συγκλονισμένη. Ο Κριός δεν μιλάει με αινίγματα όταν είναι ερωτευμένος, θα ξέρεις ακριβώς πού βρίσκεσαι μαζί του.

Ταύρος

Στην αρχή, ο αγαπημένος σου Ταύρος ίσως κάνει μια προσπάθεια να δείξει ότι είναι συγκρατημένος, προστατεύοντας την καρδιά του. Ωστόσο όταν σιγουρευτεί για τον έρωτά πέφτει με τα μούτρα. Αρχίζει να θέλει συγκεκριμένες δεσμεύσεις, όπως να σε γνωρίσει στους γονείς του, να ζητήσει να τον συνοδέψεις σε σημαντικές κοινωνικές εκδηλώσεις - οτιδήποτε επιτρέπει στον κόσμο να μάθει ότι δεν είναι πλέον μόνος του. Ένας Ταύρος έχει το βλέμμα του στο μέλλον όταν πρόκειται για σχέσεις.

https://www.instagram.com/p/B8XQ-RJHkud/

Δίδυμοι

Θα ξέρεις ότι ένας Δίδυμος σε ερωτεύεται όταν δεν θα μπορεί να σταματήσει να μιλάει για σένα. Θα πει σε όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα για το υπέροχο γέλιο σου, τις ηρωικές προσπάθειές σου στη δουλειά, πόσο όμορφο ήταν το μέρος που βγήκατε. Θα αρχίσει επίσης να σου στέλνει μηνύματα με παραγράφους γεμάτα emoji και πολλή τρυφερότητα. Εάν ένας Δίδυμος εξαντλήσει τα λόγια του για σένα, τότε πρέπει να ανησυχείς.

Καρκίνος

Εάν ο Καρκίνος σου βάλει τα κλάματα (ή δακρύσει) κατά τη διάρκεια μερικών δικών σου εκφράσεων ή πράξεων επειδή τον συγκίνησες, είναι μια τεράστια απόδειξη ότι σε αγαπάει. Αυτό το ζώδιο είναι εξ αρχής ειλικρινές σχετικά με τα συναισθήματά του και το να εκφράζει γενναιόδωρα την αγάπη του είναι στη φύση του. Θα αρχίσεις να νιώθεις σαν να κάνει τα πάντα για σένα, σαν να νοιάζεται για τις ανάγκες σου πριν από τις δικές σου. Η αγάπη του Καρκίνου είναι έντονη και είναι δύσκολο να μην την αντιληφθείς.

Λέων

Ένας Λέων θέλει να είναι το πιο σημαντικό άτομο στον κόσμο για σένα όταν είναι ερωτευμένος. Θέλει να είναι ο προστάτης σου, ο ήρωάς σου, το άτομο στο οποίο βασίζεσαι για όλες τις συναισθηματικές σου ανάγκες. Ένας Λέων σε επιδεικνύει επίσης σαν το πιο πολύτιμο κόσμημα που υπάρχει, θέλονταςόλοι να γνωρίζουν ότι είναι ερωτευμένος μαζί σου, θέλοντας να το φωνάξει όσο πιο δυνατά μπορεί να ακουστεί σε όλο τον κόσμο.

Παρθένος

Αυτό είναι στην πραγματικότητα ένα από τα πιο δύσκολα ζώδια ως προς την ανάγνωση των συναισθημάτων του. Θα κάνει ό, τι μπορεί για να κρύψει τα αληθινά του συναισθήματα από τον φόβο μήπως πληγωθεί. Ωστόσο, θα το καταλάβεις μέσω των ενεργειών του. Είναι γενναιόδωροι, τρυφεροί και σου κάνει πολλά δώρα όταν είναι ερωτευμένος. Αποδεικνύουν την αγάπη τους για εσάς με φυσικά μέσα και όχι με λόγια.

https://www.instagram.com/p/B-UF8oIH9nl/

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός μπορεί να είναι τη μία ζεστός και την άλλη κρύος όταν αρχίζεις να του αρέσεις πραγματικά. Τη μια στιγμή είναι έτοιμος να σε απογειώσει με τον ενθουσιασμό του και την επόμενη στιγμή είναι ικανός να σε γειώσει προσπαθώντας να επιδείξει αυτοκυριαρχία. Αυτό συμβαίνει μόνο επειδή έχει τόση εμμονή με τη διατήρηση της ισορροπίας και η αγάπη ανατρέπει εύκολα τη ζυγαριά του. Φρικάρει λιγάκι. Αν ο Ζυγός σου μοιάζει να είναι λίγο αναστατωμένος και δείχνει έξω από τα νερά του, είναι πιθανό να σε αγαπάει.

Σκορπιός

Ένας ερωτευμένος Σκορπιός νιώθει σοβαρή ανησυχία. Έχει ήδη αποφασίσει εντελώς να αφοσιωθεί σε σένα και η σκέψη ότι μπορεί να του ραγίσεις την καρδιά τον καταστρέφει εσωτερικά. Ωστόσο, εάν μπορείς να τον κάνει να νιώσει ασφαλής, θα σου εκφράσει όλο το βάθος της αγάπης του. Αυτό το ζώδιο δεν έχει καμία αμφιβολία στο μυαλό του ότι είσαι η τέλεια, και οι πιθανότητες είναι ότι έχουν ήδη οραματιστεί τους δυο σας να παντρεύεστε.

Τοξότης

Ο Τοξότης σου είναι ερωτευμένος όταν θέλει να ταξιδέψει σε όλον τον κόσμο μαζί σου ή να δοκιμάσει ένα νέο χόμπι με σένα. Θα θέλει να σε συμπεριλάβει σε όλες τις αυθόρμητες αποδράσεις του ή περίεργες δραστηριότητες. Εάν φεύγει χωρίς εσένα ή διαμαρτύρεται ότι βαριέται, τότε θα πρέπει να ανησυχείς. Ένας Τοξότης θέλει απλώς να διασκεδάσει και αν σε αγαπούν, θέλει να είσαι το πιο διασκεδαστικό άτομο για να είναι κοντά του.

https://www.instagram.com/p/B_olWpYH1Yu/

Αιγόκερως

Εάν ένας Αιγόκερως σε αγαπά, σίγουρα θα το ξέρεις. Αυτό το ζώδιο δεν χάνει τον χρόνο του με παιχνίδια προκειμένου να μάθει τι σκέφτεσαι. Ή θέλει να είναι κάπου ή δεν θέλει. Του είναι σημαντικό να ξέρει πού στέκεται μαζί σου και θα βγει έξω και θα παραδεχτεί τα συναισθήματά του, έτσι ώστε να μπορούν να σώσει τον εαυτό του από περιττό πόνο και απογοήτευση εάν δεν νιώθεις το ίδιο.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος είναι ένα από τα πιο αόριστα ζώδια, καθιστώντας το δύσκολο το να καταλάβεις αν σε αγαπά πραγματικά. Το να πεις τις λέξεις «σ 'αγαπώ» είναι τρομακτικό για εκείνον και θα μπορούσε να χρειαστεί λίγο χρόνο για να τις χωνέψει. Ωστόσο, θα ξέρεις πού βρίσκεται η καρδιά του εάν περνάει όλο τον χρόνο του μαζί σου. Εξαφανίζεται από τη ζωή των αγαπημένων του όλη την ώρα, και αν κάνειεξαιρέσεις για σένα προκειμένου να είστε μαζί, πρέπει να του είσαι αρκετά ξεχωριστή.

https://www.instagram.com/p/Ydm1ZFlcdk/

Ιχθύς

Αν ο Ιχθύς σου είναι ερωτευμένος, θα σε κάνει κάθε στιγμή να ζεις και να νιώθεις τον ρομαντισμό του να σε πλημμυρίζει. Ζει το ρομάντζο στο έπακρο και με όλες του τις αισθήσεις. Ένας Ιχθύς θα καταρρίψει με άνεση όλα τα στερεότυπα και τα κλισέ: γράφοντας ποιήματα για σένα, φέρνοντάς σου σοκολάτες και λουλούδια. Σε κοιτάζει με έναν τρόπο λες και σε έψαχνε σε όλη του τη ζωή, σαν να είσαι το συστατικό που λείπει που τα ολοκληρώνει.

Πηγή