Ο θεός Έρωτας δεν ξέρει από απαγορεύσεις και βρίσκεται παντού, αρκεί να το θες!


Ο θεός Έρωτας δεν ξέρει από απαγορεύσεις και βρίσκεται παντού, αρκεί να το θες!

Το καλοκαίρι ξεκίνησε λίγο περίεργα για όλους μας αφού εκτός από τις καιρικές συνθήκες, έχουμε να αντιμετωπίσουμε περιοριστικά μέτρα, απαγορεύσεις, προφυλάξεις και μειωμένα έσοδα. Ο κορωναϊός που χτύπησε την πόρτα σε όλον τον πλανήτη, αλλάζοντας με συνοπτικές διαδικασίες την καθημερινότητά μας, επηρεάζει και τις διακοπές μας.

Όμως, δεν υπάρχει λόγος να μειωθεί η αισιοδοξία μας, αφού έχοντας καλή διάθεση και θέληση μπορούμε να προσαρμοστούμε στην παρούσα κατάσταση και να περάσουμε ένα όμορφο καλοκαίρι. Εξάλλου, μην ξεχνάμε πως ο θεός Έρωτας δεν ξέρει από απαγορεύσεις και βρίσκεται παντού, ακόμα και στα πιο απίθανα σημεία.

ΚΡΙΟΣ: Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιό σας και τους τρεις μήνες του καλοκαιριού, φέρνοντας σας ένα καλοκαίρι γεμάτο πάθος, ρομαντισμό, αγάπη και αρκετά παιχνίδια, γι’ αυτό φροντίστε να είστε τολμηροί σε θέματα καρδιάς. Για να μην αντιμετωπίσετε ζητήματα εμπιστοσύνης, ρωτήστε και μάθετε ότι θα σας κάνει να αναρωτιέστε και κάντε τους δικούς σας ελέγχους για όποιον σας ενδιαφέρει. Ο Αύγουστος θα είναι πιο έντονος και ενδιαφέρον, αφού θα συναντήσετε περισσότερα νέα πρόσωπα και θα έχετε αυξημένες προτάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ:Προσπαθήστε να είστε πιο ήρεμοι και να βρείτε τις ισορροπίες σας ώστε να προχωρήσετε σε σημαντικές επιλογές σε θέματα αγάπης. Η απόφαση να παντρευτείτε ή να συζήσετε ή να αποκτήσει παιδί όσοι είστε δεσμευμένοι, θα είναι εφικτά αν έχετε κοντά σας ένα άτομο που σας αγαπάει.Όσο για εσάς τους αδέσμευτους που έχει μειωθεί το πάθος σας εξαιτίας των συνθηκών που επικρατούν, αφεθείτε και πιστέψτε πως η αγάπη θα είναι σημαντική για την ψυχολογία αλλά και για τη ζωή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η Αφροδίτη σας κλείνει το μάτι και σας προσφέρει μια ισχυρότερη ερωτική ζωή, γεμάτη συναισθήματα και πάθος. Εάν είστε μόνοι ήρθε η στιγμή να αντιδράσετε και να συναντήσετε νέους ανθρώπους, να κάνετε καινούριους φίλους και να βρείτε το άτομο που θα θέλετε να έχετε δίπλα σας. Θα είστε δραστήριοι, γοητευτικοί και ικανοί να προσελκύετε τους γύρω σας άλλους, ακόμα και αν αποφασίσετε να μην προχωρήσετε σε σχέση αλλά να ζήσετε απλά έναν έρωτα του καλοκαιριού.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ξεκινήστε το καλοκαίρι σας λύνοντας προβλήματα στον οικογενειακό σας χώρο ή στη συναισθηματική σας σχέση όσοι είστε δεσμευμένοι και αναγνωρίστε αν μπορείτε να βελτιώσετε την κατάσταση και να διαχωρίσετε το καλό από το κακό. Τον Αύγουστο θα γνωρίσετε νέα πρόσωπα σε εξόδους, βραδιές με φίλους και έχετε πολλές ευκαιρίες να ερωτευτείτε ξανά.Έτσι, όσοι θα είστε ακόμα μόνοι, θα ζήσετε ένα εξαιρετικό καλοκαίρι με έντονο ερωτικό πάθος και οι δεσμευμένοι θα λύσετε προβλήματα επικοινωνίας με το σύντροφό σας αν η επιλογή σας είναι να μείνετε μαζί.


ΛΕΩΝ: Αυτό το καλοκαίρι θα έχετε ηρεμία στον τομέα της αγάπης με αρκετές προοπτικές και δυνατότητες να συναντηθείτε με νέα πρόσωπα όσοι παραμένετε μόνοι και να έχετε ερωτικές περιπέτειες. Βέβαια, το πάθος σας θα έχει πτωτική διάθεση και θα είναι εμφανής στις προσωπικές σας περιπτύξεις. Ο Δίας θα σας κάνει πιο γοητευτικούς και αισιόδοξους, οπότε το να ερωτευτείτε αυτό το καλοκαίρι θα είναι το μόνο σίγουρο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι πρώτοι δυο μήνες του καλοκαιριού θα κυλούν ήρεμα, αλλά ο Αύγουστος αλλάζει τα πράγματα και θα είστε πολύ τυχεροί στην αγάπη.Η Αφροδίτη θα κάνει την αγάπη να ανθίζει και την καρδιά σας να πλημμυρίζει συναισθήματα. Οι ελεύθεροι θα συναντήσετε όμορφους ανθρώπους, θα κάνετε νέους φίλους, θα ερωτευτείτε, θα μεγαλώσετε την οικογένειά σας ή θα παντρευτείτε οι δεσμευμένοι. Κάντε σωστές επιλογές και αφήστε τα πάντα να κυλήσουν.


ΖΥΓΟΣ: Εάν θέλετε αυτό το καλοκαίρι να μείνετε μόνοι και να μη νιώσετε συναισθήματα, ξεχάστε το γιατί θα είναι σχεδόν αδύνατο. Οι μήνες που έρχονται είναι πολλά υποσχόμενοι και θα ανοίξετε την καρδιά σας σε νέα πρόσωπα. Παρευρεθείτε σε καινούρια μέρη και ενεργήστε αναλόγως. Οι δεσμευμένοι θα δείτε τη σχέση σας να γίνετε πιο ζεστή και σταθερή και λιγότερο επιφανειακή. Θα υπάρχει έντονο πάθος και δυνατή έλξη με το ταίρι σας.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Βελτιώστε την ρομαντική σας διάθεση, γιατί μπορεί η άνοιξη να σας έκανε νευρικούς, αλά το καλοκαίρι θα σας αποζημιώσει αφού σας υπόσχεται ιδιαίτερη τύχη σε συναισθηματικό επίπεδο. Οι αδέσμευτοι θα γοητευτείτε και θα ερωτευτείτε με νέα πρόσωπα. Αναπτύξτε τα αισθήματά σας για να οδηγηθείτε σε μια όμορφη ιστορία αγάπης. Οι δεσμευμένοι να προσέχετε τα νεύρα σας που θα μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα, επιπλοκές ή παρεξηγήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Έχοντας την Αφροδίτη σε αρκετά ουδέτερη θέση, αρκετά συχνά θα νιώθετε μοναξιά και εγκατάλειψη. Αντί να περιμένετε να γίνουν όλα από μόνα τους, μετακινηθείτε από τη στασιμότητα για να γνωρίσετε νέα πρόσωπα, να κάνετε καινούριους φίλους και να βρείτε το άτομο που μπορείτε να προχωρήσετε σε μια ερωτική σχέση. Οι δεσμευμένοι, θα δείτε τη σχέση σας να προχωράει προς το καλύτερο, γι’ αυτό βγάλτε από το μυαλό σας σκέψεις προδοσίας.


https://www.instagram.com/p/B6Ox9bnnUpH/


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η αγάπη για εσάς είναι σα να κουβαλάτε ένα μόνιμο βάρος στους ώμους σας, αλλά ο Δίας θα σας βοηθήσει να βρείτε το σωστό άτομο που θα αγαπήσετε, αν πρώτα να επιλύσετε κάποιες εσωτερικές συγκρούσεις που εμποδίζουν τις εκδηλώσεις των κρυφών σας συναισθημάτων και τότε μια νέα φιλία μπορεί να μετατραπεί σε αγάπη. Οι δεσμευμένοι θα πρέπει να είστε ήρεμοι καθώς προβλήματα που υπάρχουν στη σχέση σας δε θα σας αφήνουν να καταλάβετε ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αν θέλετε να ερωτευτείτε ξανά, χρησιμοποιήστε τη γοητεία σας και θα σας προσφερθούν πολύτιμες ευκαιρίες. Θα συναντήσετε νέους ανθρώπους και η καρδιά σας θα χτυπήσει τρελά σε πολλές περιπτώσεις.Αξιοποιήστε τα ταλέντα σας για να γίνετε πιο γοητευτικοί χωρίς να εγκαταλείψετε την επιθυμία σας για ελευθερία. Οι δεσμευμένοι να είστε προσεκτικοί στις ανάγκες του συντρόφου σας για να μη φέρετε αναστάτωση.


https://www.instagram.com/p/B7mBObYnSIV/


ΙΧΘΥΣ: Οι δυσκολίες θα είναι αρκετές για όσους αποζητάτε ακόμα την αγάπη με μικρές απογοητεύσεις να ρίχνουν την ψυχολογία σας. Όμως, θα μπορείτε να βρείτε το σωστό άτομο για να αγαπήσετε και να νιώσετε όμορφα. Οι δεσμευμένοι θα έχετε θέματα επικοινωνίας και κατανόησης, αλλά μπορείτε να βρείτε λύσεις και να ξεπεράσετε τα προβλήματα αν φροντίσετε να δώσετε σημασία στις ανάγκες του συντρόφου σας.


Cover photo:Karel Chladek

Πηγή