8 σημάδια ότι ΔΕΝ σε βλέπει μόνο σαν φίλη. Τα μοιράζεται μαζί σου ένας άντρας.


Ο Μπόμπι Μποξ, συντάκτης του αμερικανικού site Popsugar, σου αποκαλύπτει ποιες είναι οι ενδείξεις ότι κάποιος σε βλέπει ερωτικά. Κάνε το τεστ για να δεις αν σε θέλει:

1. Κρατάει πάντα τις υποσχέσεις του.
Αν σου πει ότι θα βγείτε για ποτό την Παρασκευή το βράδυ ή ότι θα περάσει να σου φτιάξει τον υπολογιστή, θα το κάνει, ό,τι κι αν συμβεί. Δεν θέλει να σε απογοητεύσει ούτε χάνει ευκαιρία να σε συναντήσει για μία ακόμη φορά.

2. Σου δείχνει το καλύτερο εαυτό του.
Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι θα παρατήσει τα πάντα για να έρθει να σου συμπαρασταθεί σε μια δύσκολη στιγμή ή ότι, απλά, σου ανοίγει την πόρτα να περάσεις, μοιράζεται μαζί σου το φαγητό του και γενικά γίνεται τόσο ρομαντικός που δεν θα ήθελε να είναι μπροστά οι φίλοι του, γιατί ξέρει ότι θα τον... κράξουν.

3. Χρησιμοποιεί εικονίδια στα μηνύματα.
Ένας αληθινός άντρας δεν το κάνει αυτό. Ποτέ. Εκτός αν θέλει να φλερτάρει.

4. Σου κάνει κομπλιμέντα.
Ξέρει ότι καμία γυναίκα δεν μένει ασυγκίνητη μπροστά σε μια ατάκα τύπου «σου πηγαίνει πολύ αυτό το φόρεμα» ή «περνάω πολύ ωραία μαζί σου». Είναι ένας διακριτικός τρόπος να σου δείξει ότι του αρέσεις, χωρίς όμως να καρφωθεί.

5. Σου στέλνει μηνύματα από το πουθενά.
Ακόμη και ένα μόνο sms χωρίς συγκεκριμένη αιτία, κάτι δείχνει. Ότι σε σκέφτεται δηλαδή. Οι άντρες δεν τρελαίνονται να ανταλλάσσουν με τις ώρες μηνύματα, χωρίς να υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος.

6. Σε πειράζει.
Όχι με τρόπο υποτιμητικό, αλλά παιχνιδιάρικο. Μπορεί, ας πούμε, να σου την πει που έχασε η ομάδα σου. Είναι ένας ακόμα τρόπος να σου δείξει ότι σε θέλει, χωρίς να εκτεθεί.

7. Σου κάνει ασταμάτητα «like».
Σε κάθε ανάρτηση στο fb. Ίσως να κάνει και σχόλιο. Αν, μάλιστα, στο σχόλιό του προσθέσει και emojis, τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά.

8. Σε κερνάει.
Συνήθως οι άντρες γίνονται παραδοσιακοί όταν προσπαθούν να κατακτήσουν μια γυναίκα. Ξέρουν ότι μετράει μια χειρονομία, όπως το κέρασμα. Ακόμη, λοιπόν, κι αν ζορίζεται οικονομικά, θα σε κεράσει το ποτό σου, μπορεί μάλιστα να σου κάνει και το τραπέζι.