Εκείνος Αντετοκούμπο, εσύ μινιόν; Εσύ Νικόλ Κίντμαν, εκείνος Τομ Κρουζ; Υπάρχει λύση! 


Αν ο  σύντροφός σου είναι ψηλός, κοντός, λεπτός, βαρύτερος και δεν βολεύεσαι με τίποτε, σου βρήκαμε την ιδανική στάση για ακόμη καλύτερους οργασμούς!

Εκείνος Αντετοκούμπο, εσύ πετίτ  

Ιδανική στάση: στα όρθια. Η πλάτη του ακουμπά στον τοίχο. Εσύ τυλίγεις τα πόδια σου στη μέση του και τα χέρια σου γύρω από το λαιμό του. Με αυτή την στάση, σε κρατά συνέχεια στα χέρια του και νιώθει ότι έχει το απόλυτο κοντρόλ, πράγμα ιδιαίτερα αφροδισιακό και για τους δύο!

Αν τον δεις λόγω ζέστης να κουράζεται, πρότεινέ του να σε τοποθετήσει πάνω στο νιπτήρα, ή στο πλυντήριο ρούχων, ειδικά την ώρα του στυψίματος. Θα σας μείνει αξέχαστο!

aaastasinikouin.jpg

 

Εκείνος Τομ, εσύ Νικόλ

Ιδανική στάση: τα κουταλάκια. Μια πλάγια στάση, που εξομοιώνει απόλυτα τις διαφορές και έτσι δεν έχει σημασία το ύψος κανενός. Άσε που τα χέρια και των δυό σας είναι ελεύθερα για κάθε δραστηριότητα…Εναλλακτικά, η επόμενη καλύτερη στάση είναι το σκυλάκι, δηλαδή να βρεθείς εσύ στα τέσσερα.

Εκείνος με μερικά κιλάκια παραπάνω

Ιδανική στάση: εκείνος ξαπλωμένος ανάσκελα, εσύ, επάνω του καβαλάρισσα.  Με τέτοια ζέστη δεν χρειάζεται να τον ταλαιπωρείς τον άνθρωπο. Πρότεινέ του να ξαπλώσει ανάσκελα και να αναλάβεις εσύ τα ηνία. Οι πληθωρικοί άνθρωποι, συνήθως αρέσκονται στο να κάνουν κουμάντο και στην ζωή. Το να αναλάβεις αυτή την φορά εσύ το επάνω χέρι, μπορεί να του φανεί εξόχως αφροδισιακό!

Εκείνος πολύ λεπτός, εσύ αφρατούλα

Ιδανικές στάσεις: το σκυλάκι και τα κουταλάκια. Αν είστε στα πλάγια, ή εσύ στα τέσσερα, καμιά διαφορά στην αντοχή και στα κυβικά, δεν θα παίξει ρόλο στις κινήσεις ή στην ευελιξία σας και εκείνος θα μπορέσει να κουμαντάρει ευκολότερα την κατάσταση.

Πηγή: Allyou.gr/Νανά Χατζή