Κι εμείς αγαπήσαμε, αλλά δεν κάναμε έτσι!

Τα λάθη μιας πολύ ερωτευμένης… 

Κείμενο: Platform news

Oκ σε καταλαβαίνουμε, δεν βλέπεις μπροστά σου. Αλλά καλύτερα… 

Μην βγαίνετε έξω μόνο με δικές του παρέες. Έχεις κι εσύ φίλους και δεν πρέπει να τους χάσεις επειδή δεν σε ενδιαφέρει κανένας άλλος στον κόσμο. Αν δεν προλαβαίνεις ούτε να τους δεις, τουλάχιστον κράτα τους ζεστούς με ένα τηλέφωνο. Σκέψου τι μπορεί να συμβεί αν, λέμε αν, τελικά χωρίσετε… Δεν θα έχεις ποιόν να πάρεις τηλέφωνο να κλάψεις…

Μην αφήνεις να σε πιέζει στο θέμα του ντυσίματός σου ή της συμπεριφοράς σου. Αυτές είναι αυταρχικές συμπεριφορές, που τώρα σου φαίνονται χαριτωμένες, διότι κολακεύεσαι που ζηλεύει. Αν περάσει όμως λίγος καιρός και η πίεση αυτή συνεχίσει, θα δεις ότι θα σε πιάσει ασφυξία.

Μην λες σε όλα ναι, για να του κάνεις το χατήρι και να παίξεις τον ρόλο του βολικού και καλού συντρόφου. Αν κάτι περνάει τις κόκκινες γραμμές σου, θα πρέπει να το επισημάνεις.

aaakiemeisagapisin.jpg

 

Κράτα το σύμπαν σου αλώβητο. Μπορεί να μην του αρέσει που δουλεύεις πολύ, μπορεί να μην θέλει τα παιδιά σου, να μην γουστάρει κάποια φίλη σου ή την μαμά σου, να μην του αρέσει που πηγαίνεις για μάθημα χορού latin. Εσύ, αν όλα αυτά τα θέλεις και τα αγαπάς δεν θα τα θυσιάσεις.

Όσο και να σου λείπει, θα κρατήσεις μια με δύο φορές την εβδομάδα ελεύθερες για άλλες δραστηριότητες. Έξοδο με φίλες, ή ότι άλλο θέλεις. Οι μέρες αποτοξίνωσης δεν σας απομακρύνουν. Το αντίθετο, σας φέρνουν πιο κοντά.

Και θυμίσου: σε αυτούς τους χαρακτήρες που συνέχεια προσπαθούν να σε βάλουν στα δικά τους καλούπια, αν δώσεις ένα δάχτυλο, μετά θα σου ζητούν ολόκληρο το χέρι…

Απλά είσαι πολύ ερωτευμένη και νομίζω ότι γράφω τζάμπα. Δεν πειράζει, διάβασέ τα εσύ και κάπου μπορεί να σου χρειαστούν!

Πηγή: Allyou.gr/Νανά Χατζή