Μήπως θέλεις να τα μάθεις; 


Εκτιμούν ο ένας τον άλλον και το δείχνουν: το να λες ευχαριστώ, επειδή σου ο σύντροφός σου πήγε στο σούπερ μάρκετ, ή επειδή σου πλήρωσε ηλεκτρονικά ένα λογαριασμό, όταν εσύ δεν μπορούσες, δείχνει ότι εκτιμάς την προσπάθειά του. Δεν είναι και τόσο δύσκολο να λέμε ευχαριστώ ο ένας στον άλλον, γιατί έτσι του δείχνουμε ότι τον σεβόμαστε και τον εκτιμάμε.

Εκφράζονται με τρυφερότητα μπροστά σε κόσμο: τα ζευγάρια που αγαπιούνται, δεν μπορούν να κρατηθούν και να μην αγγίξουν, ή να αγκαλιάσουν ο ένας τον άλλον, σε κάθε ευκαιρία.

Ξέρει ο ένας, πού είναι, ή τι κάνει ο άλλος: αλλά αυτό γίνεται από ενδιαφέρον, χωρίς να αισθάνονται ότι αυτή η κατάσταση τους πιέζει.

Πηγαίνουν την ίδια ώρα για ύπνο: μπορεί ο ένας να μην νυστάζει, αλλά θα ξαπλώσει μαζί με τον άλλον, γιατί η ώρα πριν τον ύπνο, είναι ώρα κοινής χαλάρωσης, μπορείς να συζητήσεις, να κουτσομπολέψεις, να προγραμματίσεις τι θα κάνεις την επόμενη και βέβαια να κάνεις σεξ…

 

Έχουν καλή σεξουαλική ζωή: αυτό σημαίνει ότι το ερωτικό στοιχείο, ακόμη κι αν περνάει από κάποιες φάσεις κάμψης, σε ανύποποτο χρόνο επανέρχεται, σαν να μην έφυγε ποτέ.

Λειτουργούν σαν ομάδα: παίρνουν κοινές αποφάσεις στα οικονομικά, στα επαγγελματικά και σε κάθε θέμα που προκύπτει και αυτό τους κάνει πιο αποτελεσματικούς και δυνατούς.

Γελάνε μαζί: αν το ζευγάρι έχει χιούμορ και καταφέρνει να περνάει ακόμη και τις δύσκολες στιγμές κάνοντας πλάκα, η κατάσταση αποφορτίζεται και η ζωή με έναν τρόπο μαγικό, φαίνεται ευκολότερη. Το γέλιο καμιά φορά μπορεί να δένει ένα ζευγάρι, περισσότερο και από το καλό σεξ.

Έχουν κοινά χόμπι: υπάρχει μεγαλύτερη ευτυχία από το να πηγαίνεις στο μάθημα χορού με τον αγαπημένο σου ή να κάνετε μαζί τζόκινγκ, ή ποδήλατο; Όλο αυτό φέρνει το ζευγάρι πιο κοντά.

Δεν παίζουν παιχνίδια πίσω από την πλάτη του άλλου: αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει περίπτωση να απατήσουν ή να πουν ψέματα στον σύντροφό τους.

Δεν κολλάνε στα ελαττώματα του άλλου: εκτός κι αν πρόκειται για κάτι ασυγχώρητο, όλοι ξέρουμε ότι κανείς δεν είναι τέλειος. Το να κολλάς και να στεναχωριέσαι με ένα ελάττωμα του συντρόφου σου δεν οδηγεί πουθενά, παρά μόνο σε φθορά. Όσοι έχουν καταφέρει να ξεπερνάνε χωρίς να τους πληγώνουν αφόρητα οι αρνητικές πλευρές του συντρόφου τους, πραγματικά περνάνε πολύ καλύτερα!

Πηγή: Allyou.gr/Τζίνα Σπάρτακου