Feng Shui ιδέες που θα αναβαθμίσουν την σεξουαλική σου ενέργεια


Αυτές οι deco παρεμβάσεις θα δώσουν στιλ στην κρεβατοκάμαρα σου και φτερά στη σεξουαλική σου  ζωή!

sexydecoin.jpg

 

Τα Χριστουγεννιάτικα λαμπάκια: Οι άντρες έχουν μανία με το πολύ φως. Εμείς πάλι όχι! Τα λαμπάκια αποτελούν τη μέση λύση. Δεν βρίσκεσαι στο απόλυτο σκοτάδι, ενώ το φως που χαρίζουν στο δωμάτιο είναι ζεστό και γιορτινό!

Ο μεγάλος καθρέπτης: Βάλτον εσύ και κάποια στιγμή θα σου χρειαστεί…

 

sexydecoinin.jpg

 

Διακριτικά με το ροζ: Λίγες πινελιές είναι οκ, αλλά ένα υπνοδωμάτιο που θυμίζει το σπίτι της Barbie, τρέπει τους άντρες εις άτακτον φυγήν. Το ίδιο κι ένα κρεβάτι που πάνω του κοιμούνται όλα σου τα κουκλάκια.

Η κουνουπιέρα: Θα κάνει πιο cozy την γωνιά του κρεβατιού, που πλέον θα μοιάζει με μικρή ερωτική φωλιά. Επίσης κανένα αδιάκριτο κουνούπι δεν θα μπορεί να μπει ανάμεσα σε εσένα και τον αγαπημένο σου.

 

sexydecoininlast.jpg

 

Miss Mess: Προσπάθησε το δωμάτιο να είναι όσο γίνεται καθαρό και τακτοποιημένο και να μην βρίσκονται παντού πεταμένα παπούτσια, ρούχα και σακούλες. Η αταξία δεν σας βοηθά να χαλαρώσετε.

Επένδυσε σε ένα καλό στρώμα: Ενα ιδιαίτερα ψηλό και φαρδύ στρώμα, θα κάνει την κρεβατοκάμαρά σου να μοιάζει σαν σουίτα ξενοδοχείου!

 

sexydecoininlastlast.jpg

To μαλακό ριχτάρι: Πέταξε πάνω στο κρεβάτι ένα κουβερτόνι ή ένα ριχτάρι σαν faux γούνα, το οποίο μόλις ξαπλώσεις πάνω του δίνει μια αίσθηση μαλακής αγκαλιάς. Αν η κατάσταση πάει παρακάτω, γίνεται ωραιότατο μαλακό χαλάκι για να κυλιστείτε στα πατώματα…