Pas mal... Όλοι λένε οτι οι άνθρωποι δεν αλλάζουν.


Όλοι λένε οτι οι άνθρωποι δεν αλλάζουν. Κάποιος που σε απογοήτευσε γιατί έπιασες στην τσέπη του μια απόδειξη ΧΧΧ ξενοδοχείου, ή η κολλητή σου τον είδε με τα μάτια της να θωπεύει άλλη αιθέρια ύπαρξη, ενώ υποτίθεται είχατε σχέση, πολύ πιθανόν να μην στρώσει ποτέ. Υπάρχουν όμως και πιο light εκδοχές ασυμφωνίας χαρακτήρων που μπορεί ένας αξιοπρεπής άνθρωπος να καταπιεί.

Να γιατί καμιά φορά αξίζει να προσπαθήσεις ξανά με κάποιον που πολύ αγάπησες στο παρελθόν:

Για να σου χτυπήσει ξανά την πόρτα και το κινητό, σίγουρα κάποια φλόγα μέσα σας ακόμη δεν έχει σβήσει. Αυτό μην το υποτιμάς καθόλου σαν συναίσθημα.

 

Μπορεί δέκα χρόνια πριν να σασταν σε διαφορετικές φάσεις.Τώρα όλα δείχνουν οτι οι διαφορετικές πορείες που τότε σας απομάκρυναν, συγκλίνουν.

 

Η σχέση με έναν άνθρωπο που γνωρίζεις καλά, έχει  την μαγεία της οικειότητας. Δεν πλέεις σε αχαρτογράφητα νερά κι αυτό σου δημιουργεί μια ασφάλεια. Ακόμη θυμάσαι απέξω το κινητό του και όταν σκύβεις να τον φιλήσεις εκείνη η υπέροχη μυρωδιά είναι ακόμη εκεί, ή ίδια. Αυτό και μόνο σε κάνει να νιώθεις πολύ ήρεμη και σίγουρη.

exin.jpg

Δεν χρειάζεται να προσπαθήσεις να τον κατακτήσεις, να λες χαριτωμένα και έξυπνα πράγματα, να είσαι σούπερ κοκέτα και στην τρίχα συνέχεια. Όλο αυτό είναι  ιδιαίτερα χαλαρωτικό.

Όλοι (και κυρίως η μαμά σου) διαφωνούν με αυτή σου την απόφαση. Όλοι εκτός από εσένα. Ευτυχώς εσύ είσαι που αποφασίζεις…

Το επόμενο μαγικό είναι οτι ξέρεις, πως δεν έχεις πολλές πιθανότητες να στεριώσεις μαζί του, όμως θέλεις να το κάνεις. Αυτό το ‘’θα πάω κι ας μου βγει και σε κακό’’, εμένα προσωπικά ποτέ δεν με σταμάτησε…

Και ναι, ξέρω πάρα πολλά ζευγάρια που μετά από δυο τρεις άλλους γάμους και  πολλά παιδιά, ξανασυναντήθηκαν στη ζωή τους, πιο ώριμοι και πιο ήμεροι από ποτέ. Και χωρίς να το καλοσκεφτούν η χημεία και ο ηλεκτρισμός ανάμεσά τους που τελικά δεν είχε εκτονωθεί, τους ένωσε ξανά. Και είναι ακόμη μαζί!

Πηγή:

http://www.allyou.gr/psychology/sxeseis/39096-ksana-me-ton-proin