4 tips για να μην χαλάσεις την βραδιά σου τελείως!


Είσαι σε φάση που θέλεις να κάνεις… την γύρα σου. Θέλεις να δεις τι παίζει. Βγαίνεις με τους κολλητούς λοιπόν, και το… ρίχνετε έξω. Πάτε Lohan, πάτε Toyroom και τα κορίτσια έξω; Πολλά και όμορφα. Μιλάς με κάποια. Φαίνεται να τα βρίσκετε. Ζητάς κινητό και ραντεβού. Λέτε να τα πείτε για ένα drink στο… χαλαρό –δεν ξέρεις και εσύ ακόμα αν είσαι σε φάση να κάνεις κάτι σοβαρό. Είσαι ενθουσιασμένος γιατί βλέποντας το IG της, σου φάνηκε smoking hot το κορίτσι και σίγουρα κουλ. Πας όμως στο ραντεβού και από τα πρώτα κι όλας λεπτά… epic fail η κατάσταση. Βαριέσαι, πλήττεις και απλά θέλεις να γυρίσεις σπίτι να παίξεις videogames. Τι κάνεις για να την… «κάνεις» από το ραντεβού, εμ, διακριτικά;

Τα παρακάτω 4 tips μπορεί να σε βοηθήσουν. Δοκίμασέ τα και θα δεις.

#1. Στέλνεις μήνυμα σε φίλο/η και σε παίρνει τηλ. Σου έτυχε κάτι! Βρίσκεις μια δικαιολογία ζητάς και ένα συγγνώμη, πληρώνεις τα drinks και φεύγεις.
 
#2. Ενίσχυση από τους φίλους. Δεν είσαι σίγουρος αν θέλεις κάτι σοβαρό γενικά, γι’ αυτό και από πριν είσαι προετοιμασμένος. Έχεις πει λοιπόν, σε δύο φίλους να είναι στο ίδιο μαγαζί. Αν η φάση στο ραντεβού πάει καλά, ΟΚ. Αν όχι, θα έρθουν οι φίλοι σου με μια δικαιολογία να σε πάρουν και να φύγετε!

#3. Το πας στο φιλικό. Αν βλέπεις ότι δεν ταιριάζετε καθόλου, τότε αρχίζεις να ξεκαθαρίζεις ότι δεν είσαι σε… φάση για κάτι σοβαρό ή μιλάς συνέχεια για την πρώην. Εμμέσως πλην σαφώς η άλλη θα καταλάβει ότι -και καλά- είσαι «αλλού» και θα θέλει να φύγει τρέχοντας!

#4. Απόφυγε το ποτό. Αν δεν είσαι σίγουρος για το άτομο που θα βγεις μην προτείνεις να πάτε για ποτό. Προτίμησε τον καφέ που το ραντεβού είναι πιο εύκολο να λήξει γρήγορα. Αν περνάτε καλά, ΟΚ, αλλά αν βαρεθείς θα πεις το καφεδάκι σου θα ισχυριστείς ότι έχεις πολύ διάβασμα για την σχολή και θα φύγεις…. Aπλά τα πράγματα.

Φωτό: Wiktor Karkocha / Unsplash