Διάβασε με ψυχραιμία και ετοιμάσου για αλλαγές!


Πως θα σου φαινόταν όταν πια θα είσαι μεσήλικας, να πίνεις τα ποτάκια σου χωρίς την επομενη μέρα να έχεις πονοκέφαλο ή ναυτία; Το σενάριο αυτό είναι πολύ πιθανό, όπως διαβάζουμε στον Independent. Και αυτό γιατί βρίσκεται στα σκαριά ένα νέο είδος ποτού, κατά κάποιο τρόπο... ψεύτικο. 

Όπως αναφέρει ο καθηγητής του Imperial College London, David Nutt, δε θα αργήσει πολύ η στιγμή που το "alcosynth" θα κυκλοφορήσει. Το αναπτύσσει αυτή την περίοδο και ευελπιστεί να αντικαταστήσει το αλκόολ μέχρι το 2050. Με το alcosynth, υποστηρίζει ότι θα έχεις την απόλαυση χωρίς να καταστρέφεις το συκώτι και την καρδιά σου" ανέφερε. 

"Ο κόσμος θέλει πιο υγιεινά ποτά. Η βιομηχανία ποτού ξέρει ότι μέχρι το 2050 το αλκόολ θα εξαφανιστεί. Το ξέρουν και το σχεδιάζουν το λιγότερο 10 χρόνια" προσθέτει. Η αλήθεια είναι ότι ακούγεται μάλλον τρελό να εξαφανιστεί το αλκόολ από τα ράφια, ωστόσο η προοπτική του να έχει μερικά updates και να μην προκαλεί hangover, ακούγεται λογική και εδώ που τα λέμε δελεαστική. Τρέλα ή αλήθεια, μένει να φανεί ως το 2050.