Μια πιο προσεκτική ματιά στο The Cut Buddy αρκεί για να σκεφτείς και εσύ την παραγγελία.


Τον λένε Joshua Esnard, είναι 29 χρονών και τους τελευταίους μήνες έχει κάνει χρυσές δουλειές πουλώντας μια πολύ απλή αλλά πανέξυπνη συσκευή. Πρόκειται για το The Cut Buddy, ένα πλαστικό εργαλείο το οποίο βοηθάει τους άντρες να διατηρήσουν το κούρεμα τους φρέσκο στο διάστημα που μεσολαβεί από το ένα... επίσημο κούρεμα μέχρι το άλλο. Χρησιμοποιείται μαζί με την ξυριστική μηχανή και ουσιαστικά βοηθάει το περίγραμμα.

Πάνω από 30.000 τέτοιες συσκευές έχουν πουληθεί από τον Φεβρουάριο στο Amazon και έτσι κάνουμε λόγο για #1 Best Seller σε Αμερική και Καναδά! To κόστος του The Cut Buddy είναι 15 δολάρια και η χρήση του πολύ απλή. Μπορείς να δεις το tutorial του youtuber Wave Process για να καταλάβεις ακριβώς για τι πράγμα μιλάμε. Eίναι αυτό το βίντεο που εκτόξευσε τις πωλήσεις του The Cut Buddy.

{youtube}fyvT1u7XU28{/youtube}

O Esnard είχε κατεβάσει την ιδέα για αυτό το gadget σε ηλικία 13 ετών. Την άφησε στο συρτάρι και μια μπηχτή από την κοπέλα του "ότι αφήνει τα πάντα στη μέση", τον πείσμωσε γενικότερα και ειδικότερα... πήρε φόρα. Στα 28 του έβγαλε το gadget στην αγορά και τα υπόλοιπα είναι ιστορία.

"Αυτό το εργαλείο δημιουργήθηκε για εκατομμύρια ανθρώπους στον κόσμο που αγαπούν το φρέσκο και καθαρό κούρεμα" αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα της συσκευής.

thecutb1.jpg 

"Οι πιο καλές λύσεις είναι πάντα οι πιο απλές. Φαντάσου να μένεις σε μια χώρα χωρίς πολλά κουρεία ή να μην έχεις αυτοκίνητο και να πρέπει να ετοιμαστείς για συνέντευξη για δουλειά ή είσαι φοιτητής με λίγα λεφτά που απλά θέλει να διατηρήσει το κούρεμα του ή το γένι του" αναφέρει Esnard στο GQ όταν τον ρωτάνε τι πιστεύει ότι έφερε την επιτυχία.