Τα κοφτερά μυαλά έχουν κοινές συμπεριφορές που πολλοί χλευάζουν!


Τα κοφτερά μυαλά έχουν κοινές συμπεριφορές που πολλοί χλευάζουν!

Κατά καιρούς πολλές έρευνες που αφορούν τους έξυπνους ανθρώπους κάνουν την εμφάνιση τους. Το Business Insider αποφάσισε να τις συγκεντρώσει και να φτιάξει μια ενδιαφέρουσα λίστα με όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που έχουν τα κοφτερά μυαλά. Μπορείς να την δεις στη συνέχεια και να κάνεις το τσεκάρισμα σου.

1. Μιλούν μόνοι τους

Η επιστήμη υποστηρίζει ότι οι άνθρωποι που μιλούν μόνοι τους δεν είναι τρελοί - για την ακρίβεια, είναι πιο έξυπνοι. Αυτή τους η συνήθεια τους βοηθάει να προσδιορίσουν το πρόβλημα τους πιο καθαρά και να βρουν καλύτερη λύση και άμεσα συγκριτικά με τους πιο σιωπηλούς γύρω τους.

2. Δίνουν υποσχέσεις

Όπως έχει διαπιστωθεί σε σχετική μελέτη, οι άνθρωποι που έχουν υψηλότερο IQ έχουν την τάση να υπόσχονται περισσότερο.

3. Μένουν ξύπνιοι ως αργά

Το να μένεις ξύπνια ως αργά έχει αποδειχτεί ότι μπορεί να αυξήσει τα επίπεδα εξυπνάδα σου. Και αυτό, γιατί σύμφωνα με τους επιστήμονες, σου δίνει περισσότερο χρόνο να σκεφτείς τα προβλήματα σου και να βρεις καλύτερες λύσεις.

4. Είναι ακατάστατοι

Ένα ακατάστατο γραφείο δεν είναι απόδειξη τσαπατσουλιάς, αλλά εξυπνάδας. Αυτό, σύμφωνα με επιστημονική μελέτη πάντα! Ένα γραφείο άνω- κάτω προάγει τη δημιουργική σκέψη και το μυαλό σου να κατεβάσει ιδέες.

Πηγή:

http://www.allyou.gr/psychology/egw/19643-4-xaraktiristika-pou-exoun-oloi-oi-eksypnoi-anthropoi