4 αντρικά χαρακτηριστικά, με τα οποία πρέπει να πάψεις να ασχολείσαι

Μην είσαι τόσο επικριτική..

Κείμενο: Αναστασία Τουρούτογλου

Μην είσαι τόσο επικριτική..Μια... Single Lady συχνά ασκεί έντονη κριτική ως προς τον άντρα που θα επιλέξει για σύντροφο κι εκείνον που θα απορρίψει. Αναζητώντας όμως τον κύριο «τέλειο», που θα πληρεί τις προϋποθέσεις για σχέση, είναι πιθανό να χάσεις τη χρυσή ευκαιρία, που περνάει από δίπλα σου.

Πριν απορρίψεις και τον επόμενο υποψήφιο, μάθε ποια χαρακτηριστικά των αντρών πρέπει να παρακάμψεις ελαφρώς, προκειμένου να αλλάξεις τα στάνταρ σου και να βγεις από τη μοναχική σου ζωή.

1. Μη σε απασχολεί και τόσο η διαφορά ύψους μεταξύ σας. Αυτό το κριτήριο είναι περισσότερο ψυχολογικό, καθώς έχεις ανάγκη από έναν άνθρωπο, που θα βρίσκεται πάνω από εσένα, για να επιβλέπει τα πάντα και να σε προστατεύει ανά πάσα ώρα και στιγμή. Αν δεν είναι το 2.10 που αναζητάς, δώσε βάση στο μυώδη σωματότυπο του. Είναι και αυτό σημάδι ασφάλειας και προστασίας.

2. Έχεις μεγαλώσει με τη φιλοσοφία, που θέλει τον άντρα κολόνα του σπιτιού, κυρίως για την οικονομική συνεισφορά του σε όλη την οικογένεια. Εν έτει 2015, ο μισθός και το εισόδημα σίγουρα παίζει σημαντικό ρόλο ως κριτήριο, αλλά μην ξεχνάς, πως από την άλλη μεριά, η γυναίκα του σήμερα οφείλει να είναι ανεξάρτητη. Άλλωστε, η αληθινή αγάπη δεν εκφράζεται με οικονομικούς όρους.

3. Ξεπέρασε το πρότυπο του  fashion icon. Ως θηλυκό, είσαι σαφώς καλύτερη στις στιλιστικές επιλογές. Μην τον κατακρίνεις για την πρώτη του αποτυχημένη εμφάνιση, γιατί μια από κοινού βόλτα στην αγορά, θα του αλλάξει γνώμη.

4. Κοίτα τον καλύτερα. Η παράδοση θέλει τον άντρα να κάνει focus  σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος μιας γυναίκας. Ενώ εσύ, "περνιέσαι" για αθώα; Το πρώτο πράγμα που θα κοιτάξεις επάνω του είναι η μύτη και τα δάχτυλα του... Το λόγο τον γνωρίζεις καλύτερα. Σε πληροφορώ όμως, πως δεν είναι αξιόπιστο μέτρο σύγκρισης και μπορεί να την πατήσεις!

 

Περισσότερα παρόμοια άρθρα μπορείς να βρεις στο www.allyou.gr