Η αλήθεια πονάει.


Η αλήθεια πονάει.


Η επικοινωνία και η άνεση κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης είναι απαραίτητα στοιχεία για την εξέλιξη μιας σχέσης. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένες «απαγορευμένες» ερωτήσεις, που ένας άντρας δε θα ήθελε ποτέ να ξεστομίσεις, όχι μόνο επειδή δεν έχει σκοπό να σου τις απαντήσει, αλλά γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα τον φέρουν σε δύσκολη θέση.  Είτε αυτές έχουν να κάνουν με εσένα την ίδια, είτε με το "αμαρτωλό" παρελθόν του...

Ποιες είναι αυτές;

1. Μη ζητήσεις ποτέ την άποψη του για την πρώην του. Σκέψου το κίνητρο που σε οδηγεί σε αυτήν την ερώτηση. Τι είναι αυτό που πραγματικά σε ενδιαφέρει να μάθεις; Από τη στιγμή που δεν είναι μαζί της αλλά μαζί σου, τότε μάλλον δεν υπάρχει κάτι περισσότερο να μάθεις, συν ότι ένα τέτοιο ερώτημα σε κάνει να φαίνεσαι ανασφαλής.

2. Μην τον... ζαλίσεις με απαιτήσεις τύπου « ενημέρωσε με, όταν φτάσεις / φύγεις / κοιμηθείς». Οι άντρες λατρεύουν την επικοινωνία μέσω τηλεφώνου ή μηνυμάτων, αρκεί να το κάνουν όταν οι ίδιοι θέλουν, όχι επειδή αισθάνονται πως είναι υποχρεωμένοι για κάτι τέτοιο.

• Η αυτοπεποίθηση είναι από τα πιο δυνατά χαρτιά μιας ώριμης γυναίκας, για να κερδίσει έναν άντρα. Αν νιώθεις έστω και την παραμικρή αμφιβολία για το ποια πραγματικά είσαι εσωτερικά και εξωτερικά, τουλάχιστον μην του το δείξεις. Μην τον ρωτήσεις, για παράδειγμα αν πάχυνες, διότι αυτή σου απορία είναι εξ αρχής λανθασμένη. Το «ναι» και το «όχι» είναι παρεξηγήσιμα.

 

Περισσότερα παρόμοια άρθρα μπορείς να βρεις στο www.allyou.gr