Πρόβλημα με το τηλέφωνο και τη διαδικτυακή τους σύνδεση αντιμετωπίζουν εδώ και λίγη ώρα πολλοί συνδρομητές της Vodafone.


Πρόβλημα με το τηλέφωνο και τη διαδικτυακή τους σύνδεση αντιμετωπίζουν εδώ και λίγη ώρα πολλοί συνδρομητές της Vodafone.

Αν κρίνουμε από το πλήθος των μηνυμάτων που έχουμε δεχτεί από φοιτητές, αρκετοί πρέπει αυτή τη στιγμή να αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τη διαδικτυακή τους σύνδεση και όχι μόνο. Ακόμα και η επικοινωνία με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών είναι για κάποιους αδύνατη, σύμφωνα με αυτά που μας αναφέρουν. Οι τηλεφωνικές κλήσεις προς άλλους συνδρομητές πραγματοποιούνται, αλλά δεν απαντώνται.

Από την εταιρεία δεν υπάρχει κάποια ανακοίνωση, αλλά πριν λίγα, στο Vodafone.gr υπήρχε το ακόλουθο μήνυμα: Δουλεύουμε σε κάτι πολύ ξεχωριστό. Επισκέψου το vodafone.gr σε λίγο. Πλέον το site έχει επανέλθει, αλλά δεν έχει αποκατασταθεί ακόμα το πρόβλημα.

Update (17:58): Το δίκτυο της Vodafone είναι πολύ πιθανό να έχει πέσει σε όλη τη χώρα.  Είναι αδύνατες όλες οι επικοινωνίες, σύμφωνα με τα μηνύματα που δεχόμαστε.