Θα στέλνουμε μήνυμα στο άψε-σβήσε!


Δύο Έλληνες φοιτητές Μηχανικών Πληροφορικής του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος αποφάσισαν να ''λύσουν'' τα χέρια όσων συμπολιτών ενημερώνουν καθημερινά για τις εξωτερικές τους δραστηριότητες  στέλνοντας μήνυμα  στο πενταψήφιο αριθμό 13033.

Πώς;

Όπως αναφέρουν οι φοιτητές η εφαρμογή που φτιάξαμε δίνει την δυνατότητα της εύκολης σύνταξης και αποστολής μηνύματος στο 13033. Η εφαρμογή αποθηκεύει τα δεδομένα τοπικά στην συσκευή κατά την πρώτη καταχώρηση όποτε την επόμενη φορά θα κληθεί ο χρήστης να επιλέξει μόνο τον λόγο της εξόδου του.

Πιο αναλυτικά πρόκειται για τους φοιτητές Φώτη Παπαρούνα από την Αλεξανδρούπολη που βρίσκεται στο 5ο έτος του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής του ΔΙΠΑΕ (Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος) με Έδρα την Καβάλα και τον Γιώργο Μπίρκα από τον Μαρμαρά Χαλκιδικής που βρίσκεται στο 4ο έτος σπουδών στο ίδιο τμήμα.

Αναλυτικά τα βήματα λειτουργίας:

1. Εισάγετε Ονοματεπώνυμο

2. ΕισάγετεΤόπο Κατοικίας

3. Επιλέγετε από την λίστα τον λόγο της έξοδος σας

4. Αποστολή

Η εφαρμογή θα συντάξει σωστά το μήνυμα και θα ανοίξει την εφαρμογή για αποστολή μηνύματος, θα βάλει ως παραλήπτη το 13033 και σαν μήνυμα θα είναι τα στοιχεία που καταχωρίσατε νωρίτερα.

Τα δεδομένα που εισάγατε θα αποθηκευτούν τοπικά στην συσκευή οπότε την επόμενη φορά που θα χρειαστεί, θα επιλέξετε μόνο τον λόγο τις έξοδο σας και να πατήσετε αποστολή.

Το όνομα της εφαρμογής "SMS 13033" και είναι διαθέσιμη στο google play. Για να δείτε την εφαρμογή πατήστε εδώ.