Πολλά είναι τα λαμπερά ονόματα της showbiz που σπεύδουν να σταθούν πολέμιοι της πανδημίας


Πολλά είναι τα λαμπερά ονόματα της showbiz που σπεύδουν να σταθούν πολέμιοι της πανδημίας

Εδώ είναι κάποιες από τις προσωπικότητες που έχουν δωρίσει στους οργανισμούς τροφίμων κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού μέχρι στιγμής.

Πολλά από τα λαμπερά πρόσωπα της showbiz συνεχίζουν να είναι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους, προσφέροντας χρήματα για την υποστήριξη μη κερδοσκοπικών οργανισμών αφιερωμένων στη διατροφή των ανθρώπων που έχουν ανάγκη κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού.

Leonardo DiCaprio

Ο Leonardo DiCaprio βοηθά το America’s Food Fund (Αμερικανικό Ταμείο Τροφίμων), ένας οργανισμός που στοχεύει να βοηθήσει τις οικογένειες χαμηλού εισοδήματος, τους ηλικιωμένους, τα άτομα που αντιμετωπίζουν επαγγελματικές προκλήσεις και τα παιδιά που βασίζονται σε σχολικά γεύματα για να γευματίσουν. Το Ταμείο Τροφίμων της Αμερικής έχει ήδη συγκεντρώσει 12 εκατομμύρια δολάρια.

https://www.instagram.com/p/B-hQq2MJvlt/


Jimmy Fallon

Ο τηλεοπτικός παρουσιαστής ανακοίνωσε στο Instagram ότι η οικογένειά του έδωσε δωρεά στην οργάνωση Feeding America σε μια προσπάθεια να βοηθήσει τις πιο ευάλωτες κοινωνικές ομάδες της χώρας του. Ενθάρρυνε επίσης να ακολουθήσουν το παράδειγμά του όσους είναι σε θέση να κάνουν το ίδιο, διότι «κάθε δωρεά είναι σημαντική».

https://www.instagram.com/p/B9wjpzKgvpf/


Kristin Bell

Η Kristin Bell έδωσε $ 150.007.96 – για να είμαστε απόλυτα ακριβείς – στο No Kid Hungry. Κι αν αναρωτιέστε τι γίνεται με τα επιπλέον 7,96 δολάρια; Η Bell μας δίνει την απάντηση: «Όταν τα παιδιά μου με είχαν ακούσει ότι σκόπευα να κάνω τη συγκεκριμένη δωρεά, ρώτησαν αν μπορούσαν να δώσουν και χρήματα από τον κουμπαρά τους», έγραψε στο λογαριασμό της στο Instagram. Τονίζοντας «Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο υπερήφανη για την προσφορά των δικών τους -έξτρα- 7 δολαρίων και 96 σεντς».

https://www.instagram.com/p/B-NPK9wpX3w/


Blake Lively καιοRyan Reynolds

Το αγαπημένο ζευγάρι δύναμης Blake Lively και ο Ryan Reynolds αποφάσισαν να δωρίσουν 1 εκατομμύριο δολάρια μεταξύ της Feeding America και της Food Banks Canada για να βοηθήσουν τους ηλικιωμένους και τις οικογένειες χαμηλού εισοδήματος που επηρεάζονται από το COVID-19. Ο Ryan δίνει επίσης το 30% των προμηθειών του Aviation gin στους μπάρμαν που είναι εκτός εργασίας.

https://www.instagram.com/p/B5ShTrdBzwZ/


Arnold Schwarzenegger

Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός After-School All-Stars του «Terminator» προσφέρει συνήθως δραστηριότητες σε παιδιά για μετά το σχολείο. Σε συνεργασία με την Tik Tok, βοηθά τώρα να παραδώσει τρόφιμα σε οικογένειες που έχουν ανάγκη.

https://www.instagram.com/p/B79KcsrnY2W/

Lady Gaga

Η σειρά προϊόντων ομορφιάς της Lady Gaga, Haus Labs, ανακοίνωσε σε μια δημοσίευση της Instagram στις 16 Μαρτίου ότι η δωρίζει τα έσοδα από τις «πωλήσεις της περασμένης εβδομάδας στο Hauslabs.com στις τοπικές τράπεζες τροφίμων (@lafoodbank & @ foodbank4nyc)» για να βοηθήσει τους ανθρώπους που πλήττονται από το κλείσιμο σχολείων και να συνεισφέρει σε άλλους οργανισμούς που προσφέρουν τρόφιμα σε όσους έχουν ανάγκη.

https://www.instagram.com/p/B9u3HXNlSAv/

Justin Timberlake

Ο Justin Timberlake δήλωσε στο Twitter ότι δωρίζει στη Mid-South Food Bank, μια οργάνωση στη γενέτειρά του που παρέχει φαγητό σε οικογένειες που έχουν οικονομικό πρόβλημα. «Ξεκινήστε μικρές πρωτοβουλίες και στηρίξτε τις τοπικές σας κοινότητες, προσφέροντας φαγητό σε εκείνους που έχουν ανάγκη», δήλωσε στη σχετική του ανάρτηση.

https://www.instagram.com/p/B812WEeBCtd/


Rihanna

Ο εκπαιδευτικός και η μη κερδοσκοπικός οργανισμός έκτακτης ανάγκης της σταρ, το Ίδρυμα Clara Lionel, πρόσφερε 5 εκατομμύρια δολάρια σε πολλούς οργανισμούς που αγωνίζονται κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού, συμπεριλαμβανομένης της Feeding America.

https://www.instagram.com/p/B-g9zNXFxG-/

Πηγή: Botrini.gr