Crossed fingers! Όταν αντί για στρωματάκι στο σαλόνι, θα απλώνουμε τις ψάθες μας στην άμμο ή τις πετσέτες μας στα βράχια.


Crossed fingers!

Όταν αντί για στρωματάκι στο σαλόνι, θα απλώνουμε τις ψάθες μας στην άμμο ή τις πετσέτες μας στα βράχια... απολαμβάνοντας τη γιόγκα αλλιώς!

Όταν θα χανόμαστε στα ηλιοβασιλέματα (χωρίς φίλτρα), αλλά με ενεργές όλεςμας τις αισθήσεις...

Όταν οι πράσινες υφασμάτινες μάσκες δεν θα σε πνίγουν γιατί δεν θα τις χρειάζεσαι,το πρόσωπό σου θα σχηματίζει κόκκινο σημάδι από τον αναπνευστήρα θαλάσσης και μόνο!(''Μάσκα και αναπνευστήρας στο κακό το πορτ παγκάζ''....)

Όταν θα τραβάς με τη φωτογραφική σου το Μυρτώο και όχι τις πολυκατοικίες στο κέντρο.

Όταν θα ακούς ''κρότους'' της φύσης...τζιτζίκια, καταρράκτες, ανέμους. Και όχι τη βουή της πόλης σου. (Εκτός αν είσαι από τους φανατικούς των φτηνών τσιγάρων και λατρεύεις τον Αύγουστο στην Αθήνα, οπότε δεν επιμένω).

Όταν θα αντηχούν στην αυλή τα τσουγκρίσματα με τις παγωμένες μπύρες αντί του αχνιστού καφέ που έφτιαχνες το χειμώνα για να σε κρατάει ξύπνια τα βράδια...

Όταν θα ζεις ξανά εκείνα τα μυσταγωγικά λάιβ σε πλατείες, βουνά και ανοιχτά θέατρα. Αυτά που χάζευες τον Φεβρουάριο στο YouTube και χρονομετρούσες να ξαναζήσεις!

Όταν θα βλέπετε με τους φίλους σου την ανατολή να απλώνεται μέσα από κάποια πλαγιά και θα δίνετε ραντεβού για την επόμενη μέρα (ποια μέρα;)..το επόμενο μεσημέρι ήθελα να γράψω.

Ραντεβού τον Αύγουστο, ζωή.