Η διαδικασία ολοκληρώθηκε, συγκεντρώνοντας 289.152


Η διαδικασία ολοκληρώθηκε, συγκεντρώνοντας 289.152

 

Δείτε στην ανακοίνωση παρακάτω πως μπορείτε ακόμα και σήμερα να βοηθήσετε και εσείς:

Ολοκληρώθηκε η εκστρατεία του GREEK CROWDFUND που παρακίνησε με μεγάλη επιτυχία 13.885 ανθρώπους από όλον τον κόσμο να πραγματοποιήσουν δωρεές συνολικού ύψους €289.152 για να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση καίριων προβλημάτων στην Ελλάδα μέσω του Δεσμού. Τα χρήματα που έχουν συγκεντρωθεί σε αυτή την αξιοθαύμαστη προσπάθεια θα αξιοποιηθούν αποκλειστικά για τους σκοπούς της εκστρατείας! Δείτε περισσότερα για το πώς προέκυψε η συνεργασία μεταξύ Δεσμού & Thom Feeney εδώ.

Η συμμετοχή του κόσμου είναι ιδιαίτερα συγκινητική για εμάς. Με αφορμή την εκστρατεία καταφθάνουν στον Δεσμό από όλο τον κόσμο θερμά μηνύματα αλληλεγγύης καθημερινά, μια ενθάρρυνση να συνεχίσουμε το έργο μας.

Εκ μέρους του Δεσμού, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσοι συνέβαλαν στην εκστρατεία αλλά και όλους όσοι έκαναν δωρεές απευθείας στο Δεσμό προς υποστήριξη των προγραμμάτων μας!

Όσοι δεν είχατε τη δυνατότητα να συνεισφέρετε στην εκστρατεία Greek Crowdfund αλλά επιθυμείτε να συμβάλλετε στην προσπάθεια, μπορείτε να πραγματοποιήσετε τη δωρεά σας μέσω του Δεσμού έως και τις 31/7.

ΔΕΣΜΟΣ
ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ
Alpha Bank
ΙΒΑΝ GR1101401240124002002007025

Είναι απαραίτητο να σημειώσετε το επίθετό σας & τη λέξη «FUND» στην αιτιολογία κατάθεσης ώστε να ταυτοποιηθεί η δωρεά!

*οι δωρεές αυτές δεν έχουν τα ανταποδοτικά «δωράκια» καθώς πραγματοποιούνται εκτός καθορισμένου χρόνου εκστρατείας.

Απώτερος στόχος της εκστρατείας σύμφωνα με τις ιδιαίτερες ευαισθησίες του δημιουργού της, Thom Feeney είναι ο σχεδιασμός ενός προγράμματος για τη συμβολή στην καταπολέμηση της ανεργίας των νέων και η παράλληλη στήριξη των ΜΚΟ με ανθρώπινο δυναμικό που τους είναι απαραίτητο σε αυτή τη δύσκολη περίοδο!

Το πρόγραμμα που θα διαμορφωθεί με την αποκλειστική χρηματοδότηση των πόρων της εκστρατείας στοχεύει στην παροχή επαγγελματικής εμπειρίας σε άνεργους νέους, στην καλλιέργεια των δεξιοτήτων τους στο απαιτητικό περιβάλλον εργασίας των συνεργαζόμενων ΜΚΟ και την δυνατότητα να έχουν έμμισθη εργασία στο παρόν οικονομικό περιβάλλον ύφεσης.

Ο πλήρης σχεδιασμός του προγράμματος θα ολοκληρωθεί εντός του επόμενου μήνα και συγκεκριμένα θα περιλαμβάνει την πρόσληψη νέων 18-28 για 12 μήνες σε θέσεις εργασίας σε ΜΚΟ που τους έχουν ανάγκη. Το πρόγραμμα προγραμματίζεται να ξεκινήσει το Σεπτέμβριο και θα ενημερώνουμε σταδιακά για όλες τις σχετικές λεπτομέρειες στο site του Δεσμού, την μηνιαία μας ενημέρωση εδώ, και σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα facebook και twitter!