Η Ακρόπολη κορυφαίο αξιοθέατο της Ευρώπης. 


 

Η Ακρόπολη κορυφαίο αξιοθέατο της Ευρώπης. 

 

Η Ακρόπολη άφησε πίσω της τον Πύργο του Άιφελ, το Κολοσσαίο και τη Σαγράδα Φαμίλια και κέρδισε την πρώτη θέση στα φετινά 'World Travel Awards', ως το καλύτερο αξιοθέατο της Ευρώπης. 

 

Αξίζει να σημειωθεί πως στα βραβεία ψηφίζουν εκπρόσωποι ταξιδιωτικών πρακτορείων από ολόκληρο τον κόσμο και ο χαρακτηρισμός που τους αποδίδεται είναι τα « Όσκαρ των ταξιδιωτικών και τουριστικών προορισμών».   

 

 

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalasso στην Αθήνα το οποίο επίσης βραβεύτηκε ως το καλύτερο Spa ξενοδοχείο της Ευρώπης.  

 

Σημαντική διάκριση απέσπασε και η Κέρκυρα, η οποία κέρδισε τον τίτλο του καλύτερου τουριστικού προορισμού της Ευρώπης όσον αφορά τις παραλίες (Europe's Leading Beach Destination) ενώ η Aegean Airlines βραβεύτηκε ως η κορυφαία περιφερειακή αεροπορική εταιρεία της Ευρώπης (Europe's Leading Regional Airline). 

 

Το Grand Resort Lagonissi συγκαταλέγεται ανάμεσα στις ελληνικές πρωτιές κερδίζοντας τον τίτλο του κορυφαίου συνεδριακού κέντρου της Ευρώπης (Europe's Leading Meetings & Conference Center) ενώ το Costa Navarino στη Μεσσηνία διακρίθηκε για τις περιβαλλοντικές πρακτικές τουριστικής ανάπτυξης, κερδίζοντας το Europe's Respon-sible Tourism Award. Πηγή: 

 

705413_3967642.jpg

 

Δύο βραβεία και για το ξενοδοχείο Porto Zante Villas στη Ζάκυνθο που κέρδισε τον τίτλο του κορυφαίου πολυτελούς συγκροτήματος με παραλιακές βίλες (Europe's Leading Luxury Beach Villas) και του καλύτερου ξενοδοχείου με ιδιωτική παραλία στην Ευρώπη (Europe's Leading Prievate Beach Hotel). 

 

705414_Porto-zante-17-1986.jpg

 

 

Κορυφαίο ξενοδοχείο της Ευρώπης αναδείχθηκε το Ciragan Palace Kempinski Istan-bul στην Κωνσταντινούπολη ενώ το πολυαναμενόμενο βραβείο καλύτερης αεροπορική εταιρείας απέσπασε η Lufthansa.    

 

Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.