Στόχος του προγράμματος είναι η αναζωογόνηση αστικών περιοχών που το έχουν ανάγκη και η έμπρακτη βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής στην πόλη.


Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ της Coca-Cola Τρία Έψιλον, εδώ και 6 χρόνια φροντίζει την ελληνική φύση. Φέτος, συνεχίζει το ταξίδι του και βρίσκεται ακόμα πιο κοντά σε όλους μας εξελίσσοντας το περιβαλλοντικό του έργο και παρουσιάζοντας για πρώτη φορά το περιβαλλοντικό πρόγραμμα «Κάνουμε τη ζωή μας καλύτερη». Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί σε συνεργασία με την εταιρεία Σύμπραξις. Στόχος του προγράμματος είναι η αναζωογόνηση αστικών περιοχών που το έχουν ανάγκη και η έμπρακτη βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής στην πόλη.

 

Το ΑΥΡΑ δίνει τη δυνατότητα σε όλους μας να «Κάνουμε τη ζωή μας καλύτερη», ψηφίζοντας για τις περιβαλλοντικές δράσεις που θα υλοποιηθούν το 2014, μέσα από την ειδική εφαρμογή στην επίσημη σελίδα του ΑΥΡΑ στο Facebook https://apps.facebook.com/avradraseis/. Η ψηφοφορία θα διαρκέσει έως τις 30  Μαΐου και το κοινό καλείται να επιλέξει ανάμεσα σε δύο δράσεις, εκείνη που επιθυμεί να υλοποιηθεί: 

 

Αστικές Οάσεις: Με το καινοτόμο πρόγραμμα «Αστικές Οάσεις» παραμελημένοι ή αναξιοποίητοι, ανοιχτοί δημόσιοι χώροι (100 – 500 m²) σε Αθήνα και Πάτρα, θα μεταμορφωθούν σε πρότυπα πάρκα αναψυχής που θα προσφέρουν στιγμές χαλάρωσης και ευεξίας στους πολίτες αλλά ταυτόχρονα θα στηρίξουν τη βιοποικιλότητα και την κοινωνική συνοχή. Με αυτό τον τρόπο, το ΑΥΡΑ δίνει το κίνητρο στους κατοίκους των πόλεων να κάνουν ένα ευχάριστο διάλειμμα από την καθημερινότητα στη φύση και παράλληλα να ευαισθητοποιήσουν περιβαλλοντικά τα παιδιά, δημιουργώντας μια νέα φιλοσοφία αναψυχής μέσα στην πόλη. 

 

Ανάπλαση Παιδικών Χαρών: Το πρόγραμμα διαμόρφωσης των παιδικών χαρών θα μεταμορφώσει 6 αναξιοποίητους ή εγκαταλελειμμένους χώρους σε Πάτρα, Αίγιο, Θεσσαλονίκη, Βόλο, Ελευσίνα και Σαρωνικό σε χώρους ξεγνοιασιάς, παιχνιδιού και χαράς για τα μικρά παιδιά. Στόχος είναι η αναβίωση του παιχνιδιού στη γειτονιά, προσκαλώντας τους κατοίκους να απολαύσουν την ομορφιά της δικής τους γειτονιάς καθημερινά!

 

Όσοι συμμετέχουν στην ψηφοφορία, εκτός από την έμπρακτη υποστήριξή τους, λαμβάνουν μέρος σε αυτόματη κλήρωση για να κερδίσουν μοναδικά και πλούσια δώρα. Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας και η επιλογή της φετινής περιβαλλοντικής δράσης θα ανακοινωθεί στις αρχές Ιουνίου στην επίσημη σελίδα του ΑΥΡΑ στο Facebook www.facebook.com/avragreen.gr.

 

Στο νέο περιβαλλοντικό πρόγραμμα του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ και στις νέες δράσεις βασίζεται και η νέα τηλεοπτική επικοινωνία. Ένα φύλλο, η ψυχή του ΑΥΡΑ, ταξιδεύει στην πόλη, συναντά τους ανθρώπους της και κάνει τη ζωή τους καλύτερη προσκαλώντας τους  να συμμετέχουν ενεργά στις προτεινόμενες δράσεις. Δείτε το νέο τηλεοπτικό σποτ στο επίσημο κανάλι του ΑΥΡΑ:

 

{youtube}PDgpO8PfipQ{/youtube}

 

Facebook: www.facebook.com/avragreen.gr

YouTube:  www.youtube.com/avragreen

Website: www.avragreen.gr