Όλοι θα εξεταστούν σε κοινά μαθήματα - Δεν θα υπάρξει εξέταση σε ειδικότητα στο Πανελλήνιο Γραπτό Διαγωνισμό του ΑΣΕΠ - Τι αλλάζει με το νέο ΦΕΚ που βγήκε πριν 3 ημέρες


Πλήρη επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του Proson.gr για το ότι δεν θα πραγματοποιηθεί εξέταση ειδικότητας στο μεγάλο Γραπτό Διαγωνισμό του ΑΣΕΠ που θα πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο και θα αφορά όσους μόνιμους διορισμούς γίνουν τα επόμενα χρόνια σε δήμους, φορείς, περιφέρειες, ΝΠΔΔ, οργανισμούς, υπουργεία και γενικότερα στο δημόσιο.

Χιλιάδες ενδιαφερόμενοι για τον Διαγωνισμό του ΑΣΕΠ δεν προχωρούσαν σε προετοιμασία καθώς δεν γνώριζαν αν θα υπήρξε έξτρα εξέταση πέρα από τις 4 γνωστές ενότητες (γλωσσικός συλλογισμός, αριθμητικός συλλογισμός, εργασιακή αποτελεσματικότητα, γενικές γνώσεις)

Οι ενδιαφερόμενοι θα εξεταστούν μόνο σε αυτές τις 4 ενότητες και όχι και σε ειδικότητα! ΔΕΝ θα υπάρξει εξέταση ειδικότητας!

Τώρα πλέον λύθηκαν τα χέρια τους και μπορούν να ξεκινήσουν να προετοιμάζονται ώστε να προλάβουν τον διαγωνισμό και αυτή τη μοναδική ευκαιρία που θα τους δοθεί για τα επόμενα χρόνια!

Νέα ΑΠΟΦΑΣΗ (ΝΕΟ ΦΕΚ που βγήκε πριν λίγες ημέρες): Τι θα ισχύσει όσους γράψουν κάτω από τη βάση

Με νέα ρύθμιση η Επιτροπή δύναται να αποκλείσει από τις εξετάσεις όσους υποψηφίους δεν περάσουν από το πρώτο κιόλας μάθημα. 

Αναλυτικά όσα προβλέπονται για αποκλεισμό έως και από το πρώτο Μάθημα:

«Στην περίπτωση που από την προκήρυξη προβλέπεται βαθμολογία βάσης σε κάθε μάθημα/δοκιμασία, δύναται να ορίζεται ότι οι υποψήφιοι που δεν επιτυγχάνουν τη βαθμολογία βάσης στο πρώτο μάθημα/δοκιμασία του διαγωνισμού, δεν μετέχουν στο επόμενο. Στο πλαίσιο της διαδικασίας του διαγωνισμού σε στάδια σύμφωνα με την παρ. 3 του άρθρου 8 του ν. 4765/2021, στο πρώτο στάδιο εκδίδεται πρόσκληση προκήρυξη για τη συμμετοχή των υποψηφίων διαφόρων κλάδων ειδικοτήτων Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης στη διαγωνιστική διαδικασία και στο δεύτερο στάδιο εκδίδεται προκήρυξη πλήρωσης θέσεων στην οποία συμμετέχουν μόνο οι επιτυχόντες του πρώτου σταδίου».

ΑΣΕΠ: Χιλιάδες μόνιμοι διορισμοί σε δήμους, περιφέρειες, Φορείς

Για να μπορεί όποιος ενδιαφέρεται να διορισθεί τα επόμενα χρόνια σε δήμους, περιφέρειες, ΝΠΔΔ, οργανισμούς, ΔΕΚΟ, Υπουργεία και γενικά στο δημόσιο θα πρέπει να μπει στην λίστα επιτυχόντων του Γραπτού Διαγωνισμού ΑΣΕΠ που θα γίνει τον Μάρτιο

Μόνο έτσι για θέσεις Π.Ε. και Τ.Ε. θα μπορεί να γίνει διορισμός σε όλο το δημόσιο! Άρα όποιος θελήσει να έχει κατοχυρωμένο το «δικαίωμα – δυνατότητα» θα πρέπει να δώσει στον Πανελλήνιο Γραπτό Διαγωνισμό του ΑΣΕΠ 4 μαθήματα και να πετύχει!

Η προετοιμασία του GoLearn είναι η κορυφαία στην Ελλάδα και με το χαμηλότερο κόστος

Η προετοιμασία που διαλέγει η πλειοψηφία όσων θέλουν να δώσουν στο Πανελλήνιο Γραπτό Διαγωνισμό του Μαρτίου είναι η εξ αποστάσεως και ασύγχρονη προετοιμασία του GoLearn (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)

α) Είναι εξ αποστάσεως και ασύγχρονη
β) Έχει την εποπτεία κορυφαίου ομ. καθηγητή Πανεπιστημίου, του ομ. Καθηγητή του Παν.Πατρών, Χρήστου Παναγιωτακόπουλου
γ) Είναι 300 ωρών και έχει διάρκεια έως τις εξετάσεις
δ) Έχει πολλά τεστ προσομίωσης και τεστ αποτελεσματικότητας
ε) Έχει το πιο χαμηλό κόστος αυτή την στιγμή στην Ελλάδα
ζ) Πραγματοποιείται από τον μεγαλύτερο φορέα προετοιμασίας - μοριοδότησης ενηλίκων που τον εμπιστεύονται πάνω από 40.000 ενήλικες το χρόνο

Κάθε εβδομάδα ξεκινούν τμήματα

Λόγω της τεράστιας ζήτησης κάθε εβδομάδα ξεκινούν τμήματα για να προλάβουν οι ενδιαφερόμενοι να προετοιμαστούν όπως πρέπει και με τους ρυθμούς που πρέπει για τον Διαγωνισμό

ΚΑΝΤΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΤΕ 50% ΕΚΠΤΩΣΗ

Πηγή: AlfaVita