Ξεκίνησε ο δεύτερος κύκλος σεμιναρίων της Google σε φοιτητές για τo ψηφιακό μάρκετινγκ.


Μετά την Κρήτη και τα Ιωάννινα, το «Grow Greek Tourism Online» ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη και το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.

Τα σεμινάρια απευθύνονται σε φοιτητές, έχουν διάρκεια 3 ώρες και διεξάγονται από εξειδικευμένους επαγγελματίες του ψηφιακού μάρκετινγκ. Η συμμετοχή είναι δωρεάν ενώ οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης από το «Grow Greek Tourism Online».

Το σεμινάριο προσφέρει εκπαίδευση στα βασικά εργαλεία του μάρκετινγκ και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων περιεχόμενο σχετικό με:
-Η ευκαιρία που λέγεται Internet
- Συμβουλές για ένα καλύτερο website
-Τι είναι οι μηχανές αναζήτησης και πως τις χρησιμοποιούμε
- Πως διαφημιζόμαστε σε άλλα websites και στα social media
- Πως μπορούμε να καταλάβουμε τους επισκέπτες μέσα από τα Web Analytics
- Κατευθύνσεις απασχόλησης στον digital κόσμο

Τα επόμενα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν: 
09 Μαΐου: Αλεξάνδρειο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης (με την υποστήριξη του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων – Κατεύθυνσης Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων & Φιλοξενίας, και του Μεταπτυχιακού στη Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων & Οργανισμών)Επιχειρηματικότητας (ΜΟ.Κ.Ε.) του Α.Π.Θ.)
22 Μαΐου: Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας & Τμήμα Οικονομικών Επιστημών Πανεπιστημίου Θεσσαλίας 
24 Μαΐου: Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (με την υποστήριξη του Γραφείου Διασύνδεσης σε συνεργασία με τη Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας (ΜΟ.Κ.Ε.) του Α.Π.Θ.)

Σύμφωνα με την Google, μέσω της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας το 2016 και το 2017 μέχρι τώρα έχουν εκπαιδευτεί συνολικά 8.000 φοιτητές σε 34 εκπαιδευτικά ιδρύματα 17 πόλεων της χώρας, τα οποία δραστηριοποιούνται στους τομείς του τουρισμού, της επιχειρηματικότητας, του μάρκετινγκ και των οικονομικών επιστημών. 

Επιπλέον, η εταιρεία εξελίσσει το «Grow Greek Tourism Online» κάνοντας διαθέσιμη τη δωρεάν διαδικτυακή πλατφόρμα εκμάθησης ψηφιακών δεξιοτήτων μέσω του Google Play. Όσοι ολοκληρώσουν τα διαδικτυακά μαθήματα στην ηλεκτρονική πλατφόρμα θα λάβουν πιστοποιητικό με την υπογραφή της πρωτοβουλίας και του IAB Europe.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγγραφούν και να δουν το αναλυτικό πρόγραμμα εδώ.