Δείτε τις νέες ημέρες διεξαγωγής


Δείτε τις νέες ημέρες διεξαγωγής


Το Disrupt Startup ScaleUP, το μεγαλύτερο συνέδριο επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα, το οποίο είχε προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στις 1-4 Οκτωβρίου 2015, μετατίθεται για τον Μάϊο 2016.

Με βασικό στόχο την διοργάνωση μιας εκδήλωσης με την εμβέλεια και τον αντίκτυπο που έχει πλέον αποκτήσει το Disrupt, η εταιρεία διοργάνωσης θεωρεί ότι το σημερινό περιβάλλον αστάθειας, οι συνεχείς οικονομικές και πολιτικές εξελίξεις των τελευταίων μηνών, η εκλογική -σχεδόν μονοθεματική- προτεραιοποίηση σε επίπεδο ΜΜΕ αλλά και η ευρύτερη κοινωνική και διεθνής agenda, δεν της επιτρέπει να υλοποιήσει αυτή τη στιγμή το συνέδριο με τις υψηλές προδιαγραφές που έχει θέσει και τηρεί μέχρι σήμερα.

Ωστόσο, νιώθοντας βαθιά την υποχρέωση απέναντι στους δεκάδες συμμετέχοντες που έχουν ήδη υποβάλει συμμετοχή στους διαγωνισμούς καινοτομίας, η εταιρεία ενημερώνει ότι το Διαγωνιστικό Σκέλος του συνεδρίου θα διεξαχθεί κανονικά στις 2-3 Οκτωβρίου 2015 στην Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τους ημιτελικούς και τελικούς των διαγωνισμών Future Agro Challenge, Get in the Ring, Creative Business Cup και CleanTech Open Global Ideas, μέσα από τους οποίους θα προκύψουν οι Εθνικοί Νικητές που θα έχουν την ευκαιρία να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στην παγκόσμια επιχειρηματική σκηνή και τους αντίστοιχους Διεθνείς Διαγωνισμούς.

Με στόχο και όραμα τη διοργάνωση μιας άρτιας εκδήλωσης που δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει τις μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις η ομάδα των ID- GC συνεχίζει εντατικά την προετοιμασία του Disrupt Startup ScaleUP για την νέα πλέον ημερομηνία.