Αύριο Τρίτη 30 Ιουνίου η εκδήλωση


Αύριο Τρίτη 30 Ιουνίου η εκδήλωση

Η Πρεσβεία του Ισραήλ στην Αθήνα σε συνεργασία με τους Industry Disruptors – Game Changers (ID-GC) και το INNOVATHENS σας προσκαλούν την Τρίτη 30 Ιουνίου 2015 στην εκδήλωση Start Tel Aviv – The Pitching Event για την παρουσίαση των προτάσεων που αναδείχθηκαν στα πλαίσια του διαγωνισμού καινοτομίας Start Tel Aviv.

Συγκεκριμένα, οι 5 φιναλιστ με τις καλύτερες ιδέες θα παρουσιάσουν τις προτάσεις τους και θα διαγωνιστούν ζωντανά μπροστά σε κοινό και ομάδα κριτών για την ανάδειξη του νικητή που θα ταξιδέψει στο Ισραήλ για να συμμετάσχει στο DLD Tel Aviv Innovation Festival, το μεγαλύτερα φεστιβάλ καινοτομίας του Ισραήλ (5-11 Σεπτεμβρίου 2015).

Για τον νικητή θα σχεδιαστεί συγκεκριμένο πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει παρακολούθηση εργαστηρίων (workshops) και ομιλιών καθώς και μια σειρά συναντήσεων με εκπροσώπους του ισραηλινού οικοσυστήματος.

Για να παρακολουθήσετε το event είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής.

Στην εκδήλωση χαιρετισμό θα απευθύνουν η Πρέσβυς του Ισραήλ στην Ελλάδα κυρία Ιρίτ Μπεν-Άμπα και ο συνιδρυτής των Industry Disruptors –Game Changers (ID-GC) κ. Μιχάλης Στάγκος, ενώ έχουν προσκληθεί και θα συμμετάσχουν στην κριτική επιτροπή του διαγωνισμού η διεθνώς καταξιωμένη Ισραηλινή ειδικός στην καινοτομία και την επιχειρηματικότητα κυρία Nava Swersky και ο κύριος Daniel Seal, Ιδρυτής και CEO της AcreWhite.

Χρήσιμα links

http://dldtelaviv.com/

https://www.facebook.com/industrydisruptors?fref=ts

https://www.facebook.com/IsraelinGreece?fref=ts