Για την στήριξη μαθητών της Β & Γ’ Λυκείου, οργανώνεται για 10η χρονιά, το εργαστήρι εκμάθησης ελεύθερου & γραμμικού σχεδίου.


Το Τμήμα Αττικής του ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ σε συνεργασία με το Σύλλογο Φοιτητών Αρχιτεκτονικής ΕΜΠ, απέναντι στην καθημερινή επιδεινούμενη κοινωνική & οικονομική κρίση, αναλαμβάνει ενεργό δράση, στο μέτρο των δυνατοτήτων του, για την στήριξη μαθητών της Β & Γ’ Λυκείου, οργανώνοντας για 10η χρονιά, το εργαστήρι εκμάθησης ελεύθερου & γραμμικού σχεδίου.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία δεν είναι ανταγωνιστική στα οργανωμένα επί πληρωμή μαθήματα, ούτε έχει κερδοσκοπικό ή φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Στόχος της είναι να λειτουργήσει ως ένα αντιστάθμισμα στην ασφυκτική καθημερινότητα των πενιχρών απολαβών & κοινωνικών παροχών των εργαζομένων και μη στην χώρα μας.

Το εργαστήρι οργανώνεται από απόφοιτους/ες και φοιτητές/τριες της Αρχιτεκτονικής και πραγματοποιείται στο Κάτω Πολυτεχνείο (Πατησίων 42), κτίριο Μπουμπουλίνας.

Καλούμε όσους/ες επιθυμούν να συμμετέχουν στο “Αλληλέγγυο Εργαστήρι Σχεδίου” να προσέλθουν στην εναρκτήρια εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 2/11 στις 19:00 στο κτήριο του ΣΑΔΑΣ (Βρυσακίου 15 & Κλάδου, Μοναστηράκι).

* Σε περίπτωση αδυναμίας προσέλευσης & για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Αλληλέγγυο Εργαστήρι Σχεδίου, επισκεφτείτε το site https://www.sadas-pea.gr/ ή επικοινωνήστε με την ομάδα εργασίας στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Συνημμένα :   α) Αίτηση συμμετοχής μαθητών

β) υπεύθυνη δήλωση κηδεμόνα

γ) δηλώσεις διδασκόντων

Για περισσότερα δείτε ΕΔΩ

ΣΧΕΔΙΟ

Πηγή: AlfaVita