Κατέκτησαν την 4η θέση στη συνολική κατάταξη


Οι φοιτητές του Διατμηματικού ΜΒΑ Full time Μαρία Μπερτζέμη, Βασίλης Δέρβος και Αλέξανδρος Φλώρος, υπό την επίβλεψη του Επίκουρου Καθηγητή Ηλία Καπουτσή και του κ. Γιώργου Τριαλώνη, εκπροσώπησαν την Ελλάδα και έλαβαν την 4η θέση στον διεθνή διαγωνισμό διαπραγματεύσεων Warsaw Negotiation Round 2020.

Στην τελική φάση, που πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά από 16 έως 22 Νοεμβρίου 2020, κορυφαία πανεπιστήμια απ’ όλο τον κόσμο, μεταξύ των οποίων τα London School of Economics (Αγγλία), IÉSEG School of Management (Γαλλία), HHL Leipzig Graduate School of Management (Γερμανία), University of Mumbai (Ινδία), και Charles University (Τσεχία), διαγωνίστηκαν για το τελικό έπαθλο.

Μετά από τέσσερις γύρους έντονων διαπραγματεύσεων η ομάδα του ΜΒΑ του ΟΠΑ κατέκτησε την 4η θέση στη συνολική κατάταξη. Επιπλέον, εκλέχθηκε από τους κριτές ως η ομάδα με το «καλύτερο διαπραγματευτικό στυλ» και από τους συμμετέχοντες ως η ομάδα με τις «πιο δημιουργικές ιδέες» στις διαπραγματεύσεις.

Οι φοιτητές εκπροσώπησαν την Ελλάδα στο Warsaw Negotiation Round ως νικητές για το 2019 του φοιτητικού διαγωνισμού διαπραγματεύσεων, Athens Negotiations Tournament, που διοργανώθηκε από το Τμήμα Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΟΠΑ υπό την επιστημονική καθοδήγηση του επίκουρου καθηγητή Ηλία Καπουτσή.