Από το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο


Το Γραφείο Διασύνδεσης Σπουδών και Σταδιοδρομίας του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου σε συνεργασία με το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) Εφαρμοσμένη Γεωγραφία και Διαχείριση του Χώρου διοργανώνει «Ημέρα Ενημέρωσης» (Virtual Open Day) τη Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020 (Ώρα Διεξαγωγής: 16:00- 17:00).

Πρόκειται για μια ανοικτή διαδικτυακή παρουσίαση με σκοπό τη γνωριμία και την ενημέρωση για το ΠΜΣ Εφαρμοσμένη Γεωγραφία και Διαχείριση του Χώρου στις παρακάτω κατευθύνσεις:

 Διαχείριση Φυσικών και Ανθρωπογενών Κινδύνων και Καταστροφών
 Χωρικές Πολιτικές και Ανάπτυξη στην Ευρώπη
 Γεωπληροφορική

Η εκδήλωση απευθύνεται στους/στις υποψηφίους/ες φοιτητές/τριεςπου ενδιαφέρονται να κάνουν αίτηση στο ΠΜΣ Εφαρμοσμένη Γεωγραφία και Διαχείριση του Χώρου” στην Προκήρυξη ακαδ. έτος 2020 – 2021.

O Διευθυντής του Προγράμματος, Πέτρος Κατσαφάδος, Αναπληρωτής Καθηγητής θα σας παρουσιάσει το Πρόγραμμα, τις εκπαιδευτικές υπηρεσίες καθώς και την εμπειρία από τη μελλοντική φοίτηση στο ΠΜΣ Εφαρμοσμένη Γεωγραφία και Διαχείριση του Χώρου”.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα:

– Να ενημερωθούν για τη διάρθρωση του ακαδημαϊκού προγράμματος και τα μαθήματα.
– Να υποβάλλουν τεχνικές ερωτήσεις σχετικά με τη διαδικασία αίτησης.
– Να συζητήσουν με τον Διευθυντή, τα μέλη ΔΕΠ και το προσωπικό του ΠΜΣ απορίες σχετικά με το Πρόγραμμα.
– Να ενημερωθούν για τις διεξόδους απασχόλησης
– Να ενημερωθούν για τις προσφερόμενες εκπαιδευτικές υπηρεσίες του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου.

Τρόπος Διεξαγωγής: On-Line.

Απαραίτητη η εγγραφή στην ηλεκτρονική φόρμα προκειμένου να σας σταλεί ο σύνδεσμος για τη συμμετοχή σας στο Virtual Open Day