Οι αιτήσεις ξεκίνησαν...


Αιτήσεις για πρακτική άσκηση στο γραφείο των Αθηνών δέχεται ο διεθνής οργανισμός Greek Economic Forum, στο πλαίσιο του GEF Internship Program.

Ο οργανισμός που αναπτύσσει παγκόσμια δράση με έδρα το Λονδίνο παρέχει την ευκαιρία για πρακτική άσκηση σε εν ενεργεία φοιτητές και αποφοίτους προκειμένου να αποκτήσουν πολύτιμη εργασιακή εμπειρία.

Οι ευκαιρίες για πρακτική εργασία αφορούν τους εξής τομείς:

• Ψηφιακός Μετασχηματισμός
• Οικονομικές Επιστήμες
• Κοινωνική Ευθύνη
• Μάρκετινγκ
• Πολιτικές Επιστήμες

Οι φοιτητές και απόφοιτοι που θα επιλεγούν για το πρόγραμμα θα απασχοληθούν πάνω σε νέα σημαντικά projects του Greek Economic Forum συνεργαζόμενοι με επιστήμονες ανά τον κόσμο και σημαντικούς φορείς.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς φοιτητές ή απόφοιτους όλων των κλάδων που περιγράφονται παραπάνω. Προαπαιτούμενο για τους υποψηφίους που ενδιαφέρονται για την κάλυψη θέσεων είναι η άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας.

Η αποστολή βιογραφικού και ενός σύντομου cover letter μπορεί να πραγματοποιηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα του Greek Economic Forum.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 17 Μαΐου 2020

Σημειώνεται ότι η κάλυψη εξόδων ταξιδίων θα καλύπτεται εξ ολοκλήρου από το Greek Economic Forum.

Ως και σήμερα περισσότεροι από 100 νέοι Έλληνες έχουν συμμετάσχει σε προγράμματα του Greek Economic Forum, διεκδικώντας υποτροφίες σε κορυφαία πανεπιστήμια ή οικονομική υποστήριξη στα επιχειρηματικά τους πλάνα. Το Greek Economic Forum επενδύει έμπρακτα στη νέα γενιά της χώρας καλώντας τους νέους ανθρώπους να γίνουν κομμάτι της.

grk.jpg