Οι υποτροφίες θα δοθούν σε άριστους προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές (και όχι μόνο) του Α.Π.Θ.


6 υποτροφίες θα δοθούν από το Harvard University's Center for Hellenic Studies των ΗΠΑ, σε άριστους προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές, καθώς και υποψήφιους διδάκτορες Ελληνικών και Κυπριακών Πανεπιστημίων για συμμετοχή σε Διεθνές Συμπόσιο. 

Στο πλαίσιο του Μνημονίου Συνεργασίας του Α.Π.Θ. με το Harvard University's Center for Hellenic Studies των ΗΠΑ, προσφέρονται έξι (6) υποτροφίες σε άριστους προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές, καθώς και υποψήφιους διδάκτορες Ελληνικών και Κυπριακών Πανεπιστημίων για τη συμμετοχή τους 9ο Διεθνές Συμπόσιο Επιστημόνων με θέμα "Αθλητισμός, Εκπαίδευση και ο δρόμος προς την Ολυμπία" στο εν λόγω Πανεπιστήμιο, στο διάστημα από 15 ως 19 Ιουνίου 2020. 

Η υποτροφία καλύπτει: τα αεροπορικά εισιτήρια, τη διαμονή (σε δίκλινα ή τρίκλινα δωμάτια) και γεύμα στις εγκαταστάσεις της CHS Ουάσινγκτον. 

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων είναι η Πέμπτη, 5 Μαρτίου 2020, τα μεσάνυχτα (ώρα Ανατολικής Ευρώπης) στην ιστοσελίδα http://wp.chs.harvard.edu/chs-forms/application-ssc-symposium-usa. Οι επικρατέστεροι υποψήφιοι θα ενημερωθούν μέσω τηλεφώνου για να καθορίσουν ημερομηνία συνέντευξης (μέσω τηλεδιάσκεψης) στην ακαδημαϊκή επιτροπή του Συμποσίου. Οι τελικοί επιλεγέντες θα ενημερωθούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στα τέλη Μαρτίου-αρχές Απριλίου.

Πληροφορίες: Δήμητρα Μεντεκίδου, τηλ.: 2310 991605, e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.