Νομική Σχολή ΑΠΘ: Κωνσταντίνα Σημαιοφορίδου, η φοιτήτρια που βραβεύτηκε με την υψηλότερη ακαδημαϊκή επίδοση Αριστοτέλειο Παν. Θεσσαλονίκης.

Την υψηλότερη ακαδημαϊκή επίδοση του ΑΠΘ σημείωσε η Κωνσταντίνα Σημαιοφορίδου, απόφοιτη του Τμήματος της Νομικής Σχολής.

Κείμενο: Λένα Αλεξανδράκη

Η τελετή βράβευσης στη μνήμη του Δημητρίου Καραντώνη, πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Τελετών του ΑΠΘ, κατά τη διάρκεια της ορκωμοσίας των αποφοίτων της Νομικής Σχολής.

Το χρηματικό βραβείο, ύψους 3.000 ευρώ, δόθηκε στην απόφοιτη του Τμήματος της Νομικής Σχολής, Κωνσταντίνα Σημαιοφορίδου, για την υψηλότερη ακαδημαϊκή επίδοση και την αποφοίτησή της στα 4 χρόνια από τη Νομική Σχολή του ΑΠΘ. Σύμφωνα με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του Τμήματος Νομικής του ΑΠΘ, από το 2013 και κάθε χρόνο, δίδεται χρηματικό βραβείο σε τελειόφοιτο/η της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ στη μνήμη του Δημητρίου Καραντώνη, Διδάκτορος του Δικαίου (Dr. iur) της Σχολής Νομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Tübingen και πτυχιούχου της Σχολής Οικονομικών Επιστημών του ίδιου Πανεπιστημίου.