Ανακάλυψε τον εκπαιδευτικό κόμβο Start Project στην Κυψέλη. 


Το πρόγραμμα Start Project υλοποιείται από την SocialInnov στην Οικία Λέλας Καραγιάννη του δήμου Αθηναίων, με την υποστήριξη της Microsoft. Ο ανακαινισμένος χώρος διατίθεται πλέον στους πολίτες της 6ης Δημοτικής Κοινότητας Αθηνών ως ένας σύγχρονος εκπαιδευτικός κόμβος, ανοικτός για όλους όσοι επιθυμούν να αποκτήσουν τις δεξιότητες που απαιτεί η νέα ψηφιακή εποχή. 

Δράσεις

Επιμόρφωση: Ανάπτυξη ψηφιακών δεξιοτήτων, από τη χρήση υπολογιστών και κοινωνικών δικτύων, μέχρι τον προγραμματισμό και τη δημιουργία ιστοσελίδων.

Επαγγελματική ανάπτυξη: Συμβουλευτικά σεμινάρια για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας και την αναζήτηση επιχειρηματικών ευκαιριών.

Καινοτομία: Εισαγωγή σε καινοτόμες τεχνολογίες όπως η 3D εκτύπωση, η ρομποτική και ο αυτοματισμός και επιτόπου πρακτική εξάσκηση με ειδικό εξοπλισμό.

Επικοινωνία

Λέλας Καραγιάννη 1, Αθήνα 112 52, Κυψέλη, τηλ. 215 5650619, Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (11:00 – 13:00, Δευτέρα –Παρασκευή)

Διάβασε περισσότερα εδώ.