Αρχίζουν το Σάββατο 7/10.


Ετοιμάζεσαι να δώσεις τις Εξετάσεις Πιστοποίησης Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης Αποφοίτων ΙΕΚ;

Όπως ανακοινώθηκε, πρέπει να έχεις προσέλθει στα Εξεταστικά Κέντρα Θεωρητικού Μέρους, που καθορίστηκαν από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π., μέχρι τις 09:00 π.μ. με κάποιο έγγραφο που επιτρέπει τον έλεγχο ταυτοπροσωπίας (δελτίο αστυνομικής ταυτότητας, στρατιωτικής ταυτότητας ή διαβατήριο σε ισχύ). 

Οι παραπάνω όροι είναι απαραίτητοι για τη συμμετοχή σου. Στη διάρκεια της εξέτασης, όλα τα κινητά πρέπει να είναι απενεργοποιημένα. Οι συσκευές παραδίδονται στους επιτηρητές κατά την είσοδο στην αίθουσα και παραλαμβάνονται κατά την αποχώρηση. 

Επιπλέον, τα προσωπικά αντικείμενα των εξεταζομένων που δεν είναι απαραίτητα για την εξέταση συγκεντρώνονται σε χώρο ορατό από όλους. Επιτρέπεται η χρήση μόνο μπλε στυλό διαρκείας, ενώ απαγορεύεται το διορθωτικό, διαφορετικά μηδενίζεται το γραπτό δοκίμιο.

Η εξέταση του Θεωρητικού Μέρους θα διεξαχθεί από το Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017 έως και το Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017. Η εξέταση του Πρακτικού Μέρους θα διεξαχθεί την ίδια μέρα με εκείνη του Θεωρητικού ή σε διαφορετική μέρα κατά τη διάρκεια της εξεταστικής περιόδου.

Σε αυτό το έγγραφο θα βρεις τη λίστα με όλα τα αντικείμενα που πρέπει να έχεις μαζί σου ανάλογα με την ειδικότητά σου και λεπτομερείς οδηγίες συμμετοχής.