Ένα δημιουργικό εργαστήρι στην Τεχνόπολη από τις 17 έως τις 29/7 θα σε μυήσει σε όλα τα μυστικά του gaming.


Φέτος τον Ιούλιο θα έχεις την ευκαιρία να ζήσεις μια από τις πιο δημιουργικές και συναρπαστικές εμπειρίες της ζωής σου. Σε δύο εβδομάδες μέσα από ένα εντατικό bootcamp στο Innovathens στην Τεχνόπολη θα μάθεις να κατασκευάζεις από την αρχή το δικό σου ηλεκτρονικό παιχνίδι.

Ο λόγος για το Gig Create, που διοργανώνεται από τις 17 έως τις 29 Ιουλίου από το Innovathens, τον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων, με την υποστήριξη της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας (ΓΓΕΕ) και σε συνεργασία με το Κολλέγιο Τέχνης & Design ΑΚΤΟ και το SAE Creative Media College.

Δύο core lessons διάρκειας 24 ωρών το καθένα (Game Design με εισηγητή τον game designer Μιχάλη Παπαγαθαγγέλου και Game Development με εισηγητές τους game developers Ανδρέα Δικτυόπουλο και Μαρία Αλούπη), πλαισιωμένα από σεμινάρια, διαλέξεις και workshops, θα σε εισαγάγουν στο μαγικό κόσμο του gaming και θα σε βοηθήσουν να κατανοήσεις τη διαδικασία και τη λογική της δημιουργίας ενός παιχνιδιού, ώστε να κατασκευάσεις το δικό σου πρότζεκτ μέσω της πλατφόρμας Unity. 

Μοναδικές προϋποθέσεις; Η εξοικείωσή σου με τη χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή και internet (το ‘χεις) και μια ιδέα για το είδους παιχνίδι, εκπαιδευτικό ή ψυχαγωγικό, θα ήθελες να δημιουργήσεις. Το κόστος συμμετοχής είναι 250 ευρώ, ενώ για τους φοιτητές 200 ευρώ. Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής κάνε «κλικ» εδώ.