Μέχρι και τις 7 Νοεμβρίου 2016  θα μπορούν να υποβάλουν αίτηση


Το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού ανακοίνωσε ότι δίνεται παράταση για υποβολή αίτησης από οικογένειες Ελλήνων και Κυπρίων επαναπατρισθέντων φοιτητών που αφορά στη διεκδίκηση φοιτητικών επιδομάτων.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να υποβάλουν αίτηση μέχρι και τις 7 Νοεμβρίου 2016 και όχι μέχρι τις 24 Οκτωβρίου 2016, όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί από το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού.

Σημειώνεται ότι, δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν οικογένειες Ελλήνων φοιτητών που έχουν τη μόνιμη διαμονή τους στην Ελλάδα και οι οποίοι κατά το ακαδημαϊκό έτος 2015-16 φοιτούσαν σε ακαδημαϊκά ιδρύματα της Κύπρου, καθώς και επαναπατρισθείσες οικογένειες Κύπριων φοιτητών οι οποίοι κατά το ακαδημαϊκό έτος 2015-16 φοιτούσαν σε ακαδημαϊκά ιδρύματα της Κύπρου ή του εξωτερικού.  

Οι αιτήσεις θα πρέπει να συνοδεύονται από όλα τα δικαιολογητικά που αναγράφονται στην αίτηση. Αιτήσεις που θα υποβληθούν μετά την 7η Νοεμβρίου 2016 θα θεωρούνται εκπρόθεσμες και θα απορρίπτονται. Παράλειψη υποβολής αίτησης εντός της πιο πάνω προθεσμίας συνεπάγεται απώλεια του δικαιώματος για φοιτητικά επιδόματα.