Οι τυχεροί που θα ζήσουν αυτή τη πρωτόγνωρη εμπειρία θα είναι 10


 

Οι τυχεροί που θα ζήσουν αυτή τη πρωτόγνωρη εμπειρία θα είναι 10

 

Το Ευρωπαϊκό Εργαστήριο Σωματιδιακής Φυσικής CERN (το μεγαλύτερο στον κόσμο ερευνητικό κέντρο του είδους του), σε συνεργασία με τη New Wrinkle και την υποστήριξη του ευρωπαϊκού προγράμματος CREATIONS (www.creations-project.eu) οργανώνουν ένα εργαστήριο-σεμινάριο με τίτλο «Παίζοντας με τα Πρωτόνια» για δέκα (10) εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στην ελληνική και την αγγλική γλώσσα.  Οι εκπαιδευτικοί που θα επιλεγούν θα λάβουν υποτροφίες που θα καλύπτουν πλήρως τα έξοδα μετάβασης, διαμονής, σίτισης και υλικών.

 

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί από 17 έως 22 Αυγούστου 2016 στο Ευρωπαϊκό Εργαστήριο Σωματιδιακής Φυσικής (CERN), στη Γενεύη της Ελβετίας.  

 

Οι αιτήσεις για την παρακολούθηση του εργαστηρίου υποβάλλονται έως 31 Μαΐου 2016 μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..  

 

Το σεμινάριο απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς (μόνιμους και αναπληρωτές) της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Το πρόγραμμα τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, και έχει την υποστήριξη του Γραφείου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα. Για πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία υποβολής αίτησης και τα κριτήρια επιλογής, επισκεφθείτε τον σύνδεσμο http://www.p-w-p.gr/