Για μεταπτυχιακές ή διδακτορικές σπουδές


Για μεταπτυχιακές ή διδακτορικές σπουδές

 

Η Μονάδα Ερευνών Κοινής Γνώμης και Αγοράς του Ερευνητικού Πανεπιστημιακού Ινστιτούτου Εφαρμοσμένων Οικονομικών και Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας προκηρύσσει τον α' κύκλο υποτροφιών.

 

Δικαίωμα συμμετοχής στην πρόσκληση έχουν οι τελειοφοιτοι φοιτητές, οι πτυχιούχοι/απόφοιτοι, οι μεταπτυχιακοί φοιτητές και οι υποψήφιοι διδάκτορες υπό την προϋπόθεση ότι είναι μέλη του Μητρώου Ερευνητών της Μονάδας Ερευνών Κοινής Γνώμης και Αγοράς ή έχουν κατά το παρελθόν διατελέσει μέλη του και έχουν συμμετάσχει σε έρευνες της Μονάδας Ερευνών Κοινής Γνώμης και Αγοράς.

 

H προς χορήγηση υποτροφία αποσκοπεί στην κάλυψη μέρους των εξόδων των υποτρόφων στο πλαίσιο της συνέχισης των σπουδών τους σε μεταπτυχιακά προγράμματα του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, όπως μέρος των διδάκτρων, αγορά διδακτικών και επιστημονικών εγχειριδίων, χορηγείται σε μορφή χρηματικής αποζημίωσης κατά τη διάρκεια παρακολούθησης οποιοδήποτε κύκλου μεταπτυχιακού προγράμματος του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

 

Ο ανακηρυχθείς υπότροφος και δικαιούχος της υποτροφίας εάν κατά τη χρονική στιγμή της ανακήρυξής του δεν παρακολουθεί κάποιο μεταπτυχιακό πρόγραμμα δύναται να κάνει χρήση της υποτροφίας έως και 3 έτη μετά την ανακήρυξή του.

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστέλλουν τα ερωτήματά τους ηλεκτρονικά στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.