Με χρηματικό έπαθλο 1.500 €


Με χρηματικό έπαθλο 1.500 €


Το Ίδρυµα Ανάπτυξης του Μετσοβίου Κέντρου Διεπιστηµονικής Έρευνας (ΜΕ.Κ.Δ.Ε.) του Ε.Μ.Π. για την Προστασία και Ανάπτυξη του Ορεινού Περιβάλλοντος και των Τοπικών Ευρωπαϊκών Πολιτισµών µε απόφαση του Διοικητικού του Συµβουλίου προκηρύσσει βραβείο για την καλύτερη ερευνητική εργασία στο πεδίο: “Η Συµβολή των Επιστηµών και της Τεχνολογίας στην Αντιµετώπιση των Προβληµάτων των Ορεινών Περιοχών και στην Ολοκληρωµένη τους Ανάπτυξη”

Αφιερωµένο στη µνήµη του αγαπηµένου µας συναδέλφου Καθηγητή Στράτου Γαλανή, ο οποίος στήριξε από την ίδρυσή του το Ίδρυµα Ανάπτυξης του Μετσόβιου Κέντρου Διεπιστηµονικής Έρευνας του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (ΜΕ.Κ.Δ.Ε. του Ε.Μ.Π.) ως µέλος του Διοικητικού Συµβουλίου και ταµίας του.

Το βραβείο θα συνοδεύεται από οικονοµική ενίσχυση ύψους 1.500 €. Οι εργασίες, θα πρέπει να υποβληθούν σε δύο αντίγραφα, µε το βιογραφικό σηµείωµα των υποψηφίων και µε ένα µικρό κείµενο τεκµηρίωσης της συνάφειας της µελέτης τους µε το αντικείµενο του βραβείου, µέχρι 30.10.2015 στη διεύθυνση: Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο – ΜΕ.Κ.Δ.Ε. του Ε.Μ.Π - Ίδρυµα Ανάπτυξης του ΜΕ.Κ.Δ.Ε. του Ε.Μ.Π. Βραβείο καλύτερης ερευνητικής εργασίας , Αφιερωµένο στον Στράτο Γαλανή Πατησίων 42, Τ.Κ. 10682, Αθήνα πρώην Κτίριο Τεχνικής Υπηρεσίας, 2ος όροφος

Μέσα στο φάκελο ο οποίος δεν θα αναγράφει αποστολέα θα υπάρχει:

1. Η εργασία σε δύο αντίτυπα και σε ηλεκτρονική µορφή, χωρίς όµως τα ονόµατα του/των συγγραφέων. Σε κάθε αντίτυπο δεν θα υπάρχουν ονόµατα, αλλά θα γράφεται µε µολύβι αλφαριθµητικός κωδικός αριθµός της επιλογής του/των συγγραφέων.

2. Σφραγισµένος αδιαφανής φάκελος ο οποίος θα αναφέρει στην εξωτερική του όψη τον αλφαριθµητικό κωδικό αριθµό και το βραβείο για το οποίο υποβάλλεται η συγκεκριµένη ερευνητική εργασία. Μέσα στο φάκελο θα υπάρχουν τα πλήρη ονόµατα και λοιπά στοιχεία του/των συγγραφέων, το βιογραφικό τους σηµείωµα και το µικρό κείµενο τεκµηρίωσης.

Η Διεπιστηµονική Κριτική Επιτροπή του Διαγωνισµού, απαρτιζόµενη από µέλη ΔΕΠ Α.Ε.Ι., θα υποβάλει τη σχετική τεκµηριωµένη εισήγησή της, προς το Δ.Σ. του Ιδρύµατος. Τα αντίγραφα των εργασιών που θα υποβληθούν δεν επιστρέφονται και θα παραµείνουν στις Βιβλιοθήκες του ΜΕ.Κ.Δ.Ε. του Ε.Μ.Π. και του Ιδρύµατος,.

Οι ενδιαφερόµενοι µπορούν να πληροφορηθούν για τους σκοπούς και τις δραστηριότητες του Ιδρύµατος Ανάπτυξης του ΜΕ.Κ.Δ.Ε. του Ε.Μ.Π. και του ΜΕ.Κ.Δ.Ε. του Ε.Μ.Π. στις ιστοσελίδες: www.ntua.gr/MIRC/foundation.htm και www.ntua.gr/MIRC/ Επίσης στην ιστοσελίδα του ?ιεπιστηµονικού Προγράµµατος Μεταπτυχιακών Σπουδών, Δ.Π.Μ.Σ. του Ε.Μ.Π. «Περιβάλλον και Ανάπτυξη» http://environ.survey.ntua.gr/en/ , µπορούν να βρουν κείµενα για τη θεωρία και την πράξη της Ολοκληρωµένης Ανάπτυξης http://environ.survey.ntua.gr/en/text-for-complete-development.html Πληροφορίες: Αγγελική Γεροντέλη, Τηλ. 210 7723944, 7723448, Fax/τηλ.: 210 7723482 Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.