Πρόγραμμα για Αποφοίτους ΑΕΙ/ΤΕΙ με απονομή σχετικού τίτλου


Πρόγραμμα για Αποφοίτους ΑΕΙ/ΤΕΙ με απονομή σχετικού τίτλου

 


Το Τμήμα Μηχανικών Επιστήμης Υλικών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, σε συνεργασία με τα Τμήματα Επιστήμης και Τεχνολογίας Υλικών του Πανεπιστημίου Κρήτης Τμήμα και Επιστήμης των Υλικών του Πανεπιστημίου Πατρών, διοργανώνει δύο δωρεάν κύκλους Προγραμμάτων Επιμόρφωσης Γνώσεων Αποφοίτων με θέμα: “Επιστήμη Υλικών για Προηγμένες Τεχνολογίες”.

Απευθύνονται σε αποφοίτους ΑΕΙ/ΤΕΙ συναφών αντικειμένων και σκοπό έχουν την επικαιροποίηση γνώσεών των στα πλέον σύγχρονα πεδία της Επιστήμης Υλικών όπως Νανοτεχνολογία, Βιοτεχνολογία/Βιοϋλικά, Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας κλπ. καθώς και σε νέα εργαλεία και τεχνικές προσομοίωσης, επεξεργασίας και χαρακτηρισμού.

Στους συμμετέχοντες που θα ολοκληρώσουν με επιτυχία την παρακολούθηση αυτών των κύκλων θα απονεμηθεί τίτλος “postgraduate certification” (αντίστοιχο του “post-baccalaureate”).

Επικοινωνία Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Οι όροι συμμετοχής και περαιτέρω πληροφορίες μπορούν να αναζητηθούν στο σύνδεσμο: http://pega.materials.uoc.gr/main.html