Χρηματικά ποσά, αεροπορικά εισιτήρια, βιβλία, υποτροφίες τα έπαθλα


Χρηματικά ποσά, αεροπορικά εισιτήρια, βιβλία, υποτροφίες τα έπαθλα




Το economia BUSINESS TANK και η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ κηρύσσει την έναρξη του 21ου economia Φοιτητικού Διαγωνισμού και σας προσκαλεί να λάβετε μέρος.

Το θέμα είναι «Υγεία: Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία» και η τελευταία ημερομηνία υποβολής των εργασιών είναι η 31η Μαρτίου 2015. Ο θεσμός των economia Φοιτητικών Διαγωνισμών, που φέρνει τους αυριανούς επαγγελματίες κοντά στον επιχειρηματικό κόσμο και προσφέρει σημαντικά βραβεία και επαγγελματικές ευκαιρίες.

Εκτός από τα πλούσια δώρα (χρηματικά έπαθλα, αεροπορικά εισιτήρια, βιβλία, υποτροφίες κα), όσοι συμμετέχοντες δηλώσουν εγκαίρως συμμετοχή μπορούν να παρακολουθήσουν εντελώς δωρεάν ένα σεμινάριο mentoring στις 26 Φεβρουαρίου με στόχο οι συμμετέχοντες να πάρουν χρήσιμα εφόδια για τη συγγραφή και παρουσίαση εργασιών και να αυξήσουν τις πιθανότητες διάκρισης.

Για οποιαδήποτε συμπληρωματική πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε με την κα Παναγιώτα Γεωργιάδη, Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και τον κο Γιώργο Βένερ, Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..