Ξαναφτιάξτε τη σχέση σας και να μην υπάρχουν εντάσεις μεταξύ σας


ΚΡΙΟΣ: Ξεκουραστείτε όσο μπορείτε για να αντέξετε τους έντονους ρυθμούς, αναθεωρήστε τους στόχους σας και εξετάστε τις δυνάμεις που σας κινητοποιούν για να προχωρήσετε δυναμικά στη ζωή.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Μάθετε να εκμεταλλεύεστε σωστά τον χρόνο σας, συγκρίνοντας τα «θέλω» σας με τα «πρέπει» και βρείτε ένα πιο ισορροπημένο τρόπο συμπεριφοράς, που θα βοηθήσει ακόμα περισσότερο την καλή σας τύχη.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι αδέσμευτοι μη σπαταλήσετε το μήνα με επιπόλαιες σχέσεις, καθώς μέσα στο πλήθος υπάρχει για εσάς ένας σύντροφος, που τον χρειάζεστε.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αφεθείτε στη μαγεία του έρωτα και μην επιστρέψετε σε σχέσεις που δεν σας ικανοποιούν, μόνο και μόνο επειδή φοβάστε τη μοναξιά, γιατί πολύ σύντομα θα ξαναζητήσετε την ελευθερία σας.

 

ΛΕΩΝ: Κατανοήστε πως άλλο είναι ο έρωτας και άλλο η δουλειά και αποφύγετε κάθε είδους συνδυασμό μεταξύ τους, γιατί σε κάποιο από τα δύο δεν θα καταφέρετε να είστε συνεπείς.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ξαναφτιάξτε τη σχέση σας και να μην υπάρχουν εντάσεις μεταξύ σας, γι’ αυτό επιδιώξτε να βρείτε κάποιες ώρες για να βρίσκεστε με τον σύντροφό σας.

 

ΖΥΓΟΣ: Επειδή οι άλλοι θα μαγνητίζονται από τη γοητεία σας προσέξτε σε ποιον σύντροφο θα επενδύσετε. Μόνο έτσι θα αποφύγετε τα διλήμματα των ερωτικών προκλήσεων.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ακόμα και αν τα οικονομικά σας δε συνηγορούν σε όσα έχετε κατά νου, μπορείτε να κάνετε το σπίτι καταφύγιο της σχέσης σας και να περάσετε υπέροχα, έχοντας συντροφιά ο ένας τον άλλον.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Να είστε σίγουροι πως θα έχετε παραπάνω από ένα λόγο για να είστε ευτυχισμένοι. Η προσφορά σε θαυμαστές θα είναι αρκετά αυξημένη και τα κέρδη που θα έχετε στον έρωτα θα είναι τεράστια.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα αισθανθείτε ότι πρέπει να κοπείτε στα δύο για να τα προλάβετε όλα, αφού οι επαγγελματικές και οι οικογενειακές υποχρεώσεις σας θα σας έχουν βάλει στη μέση.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην αποσυντονιστείτε και χάσετε την ψυχραιμία σας, επειδή με τη σωρεία εκκρεμοτήτων που θα υπάρχουν, δεν θα μπορεί να ανθίσει ο έρωτας όπως εσείς θα θέλατε.

 

ΙΧΘΥΣ: Τίποτα δε θα μπορέσει να σας απειλήσει, εάν συνεχίσετε να προχωράτε με προσεκτικά βήματα και χωρίς επιπολαιότητες. Δώστε και στον σύντροφό σας την ευκαιρία να εκθέσει τον τρόπο σκέψης του και δεν θα βγείτε χαμένοι.